درگیری صهیونیستها با جوانان فلسطینی در اطراف قدس

چهارشنبه 28 آبان 1393
19:57
درگیری صهیونیستها با جوانان فلسطینی در اطراف قدس العالم - ده ها دانش آموز و جوان فلسطینی در جریان درگیری با نظامیان صهیونیست در شمال شرق قدس، مجروح شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شمار زیادی از نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی همراه با "اسحاق اهرونویچ" وزیر امنیت داخلی این رژیم روز چهارشنبه به اردوگاه  شعفاط یورش بردند؛ و جوانان فلسطینی نیز تلاش کردند تا مانع آنها شوند.     
مرکز اطلاع رسانی فلسطین تأکید کرد که نیروهای رژیم صهیونیستی برای متفرق کردن جوانان فلسطینی به سوی آنان آتش گشودند و به شلیک گسترده گاز اشک آور پرداختند.

بر اثر شلیک گسترده گاز اشک آور  35 دانش آموز (7 تا 12) سال دچار خفگی شدند.
مدیر و معلم های مدرسه از خانواده های دانش آموزان فلسطینی خواستند که با توجه به درگیری و شلیک گاز اشک آور از سوی نظامیان صهیونیست، فرزندانشان را به خانه ببرند.
همچنین دو جوانان فلسطینی به ضرب گلوله پلاستیکی به ناحیه پا مجروح شدند.
شاهدان عینی گفتند: درگیری شدید جوانان فلسطینی با نیروهای صهیونیست در پست بازرسی عناتا، باعث شلیک گسترده بمب های صوتی، گاز اشک آور و شلیک گلوله های پلاستیکی به سوی این جوانان شد.
رادیو رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که یک شهرک نشین صهیونیست نزدیک پست بازرسی حزما در شمال قدس به بهانه پرتاب سنگ به سوی خودرویش در جاده گذرگاه ادام و پست بازرسی، اقدام به تیراندازی هوایی نمود.  

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان