چند خارجی دیگر در بند تروریست های داعش هستند؟

پنج‌شنبه 29 آبان 1393
23:21
چند خارجی دیگر در بند تروریست های داعش هستند؟ گروه تروریستی داعش هر بار در ویدئوی سر بریدن گروگان ها، نام گروگان بعدی را که در نوبت اعدام قرار دارد، اعلام می کند. اما این گروهک تروریستی در عملیات اعدام پیتر کاسیگ نام قربانی بعدی را اعلام نکرد. این امر باعث مطرح شدن این سؤال شده است که داعش چند گروگان دیگر در اختیار دارد؟

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جان کانتلی" روزنامه نگار انگلیسی هنوز گروگان داعش است که در آخرین فیلم منتشر شده از سوی تشکیلات داعش، از اوضاع داخل شهر عین العرب سوریه گزارش داد.
داعش، همچنین یک امداد رسان زن امریکایی 26 ساله را در سوریه ربود،.
نزدیکان این جوان و مقامات امریکایی با اظهار نگرانی درباره سلامتی این زن جوان امریکایی، خواستار عدم افشای هویت وی شده اند.
به دنبال بیعت پیاپی گروههای افراطی مختلف با داعش، پیش بینی می شود این گروه تروریستی، به دنبال ربودن گروگان های جدیدی در داخل عراق، سوریه یا مناطق دیگر باشد.
داعش، "جمیز فولی" روزنامه نگار امریکایی را ذبح کرده و ویدیوی این اقدام را منتشر نمود.
جیمز فولی 40 ساله شمار زیادی از حوادث در مناطق پرتنش منطقه خاورمیانه از جمله عراق، سوریه و لیبی را پوشش داده بود.

در نوامبر 2012 ، حدود 40 فرد مسلح، خودروی حامل جمیز فولی را در یکی از مناطق درگیری ارتش سوریه و تروریست ها متوقف کردند.

ربایندگان جمیز فولی در آغاز برای آزادی وی 132 میلیون دلار درخواست کردند، و نزدیکان فولی و مؤسسه رسانه ای طرف قرارداد و، تلاشهایشان را به هدف جمع آوری کمک برای آزادی وی را آغاز نمودند.

اما تماس ها با ربایندگان قطع شد تا اینکه در 13 آگوست آنها اعلام کردند که فولی کشته خواهد شد.
در فیلم سر بریدن جیمز فولی، یک روزنامه نگار امریکایی دیگر به نام "استیون سوتلف" مشاهده شد که داعش تهدید کرد در صورتی که حملات هوایی امریکا علیه این گروه ادامه یابد، سوتلوف نیز کشته خواهد شد.

سرانجام داعش در دوم سپتامبر سال جاری میلادی و تنها دو هفته پس از اعدام جمیز فولی، سوتلف را هم سربرید.
چند امریکایی دیگر توسط عناصر مسلح ربوده شده اند که از آن جمله می توان به پیتر کرتس اشاره کرد که در اکتبر سال 2012 در مرز سوریه ربوده شد. اما جبهه النصره سرانجام یکشنبه گذشته وی را آزاد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش: دست در دست سپاه قهرمان، لحظه ای از رصد دشمنان غفلت نخواهیم کرد


تقدیر وزارت امور خارجه یمن از پایداری ملت ایران در برابر تجاوزات آمریکا و اسرائیل


مسکو: مساله دریانوردی در تنگه هرمز بدون در نظر گرفتن نظر ایران قابل حل نیست


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه قبرس و آذربایجان


درخواست کشتیرانان برای شفاف‌سازی درباره بازگشت به تنگه هرمز


مسعود بارزانی: امیدواریم این آتش‌بس به صلحی پایدار در منطقه تبدیل شود


تماس عراقچی با پاکستان درباره نقض آتش بس توسط اسرائیل


شهباز شریف: بیایید برای ایجاد صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم


النجباء: پذیرش شروط ایران، اذعان به قدرت محور مقاومت است


کشتار خونین غیرنظامیان در لبنان به رغم آتش‌بس در منطقه‌