آزادسازی یکی از مناطق استان الانبار عراق

جمعه 30 آبان 1393
22:55
آزادسازی یکی از مناطق استان الانبار عراق رئیس قبیله البوفهد در استان الانبار عراق روز جمعه اعلام کرد که نیروهای ارتش برای آزادسازی منطقه "السجاریه" از تروریست های داعش راهی این منطقه شده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبکه "سومریه نیوز"، شیخ "رافع عبدالکریم الفهداوی" رئیس قبیله "البوفهد" می گوید، نیروهای ارتش عراق و عشایر مسلح قبیله البوفهد منطقه "المضیق" را در شرق شهر رمادی مرکز استان الانبار از عوامل گروه تروریستی داعش پاکسازی کردند و این گروه تروریستی متحمل تلفات و خسارات سنگینی شد.

شیخ رافع گفت: ارتش و افراد قبیله البوفهد هم اکنون به سوی منطقه "السجاریه" پیشروی می کند.

رافع خاطرنشان کرد: ارتش در منطقه السجاریه به سختی با داعش درگیر شده است و تلاش می کند که این منطقه را نیز بازپس بگیرد.

یک منبع امنیتی در استان الانبار نیز اعلام کرد: داعش از چهار جناح به شهر الرمادی حمله کرده است و ارتش هم اکنون به سختی با نیروهای این گروه تروریستی می جنگد.

درگیری های سنگین در خیابان شماره 20 و خیابان "المستودع" در مرکز شهر الرمادی و منطقه "الحوز" همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آیین اربعین رهبر شهید انقلاب در هلند و ایتالیا برگزار شد


معاون رئیس جمهور آمریکا: منتظر مذاکره با ایران هستیم


پیام‌های تسلیت به مناسبت شهادت سید کمال خرازی شهید عرصه دیپلماسی


️ شیخ نعیم قاسم: زمان امتیازدهی مجانی به پایان رسید/ غافلگیری دشمن از توانمندیهای دفاعی مقاومت


رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی: به حملات زمینی در لبنان ادامه می دهیم


۲ میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


مراسم بزرگداشت اربعین رهبر شهید در پایتخت اندونزی برگزار شد


شهید خرازی در سنگر فرهنگ، رسانه و دیپلماسی منشأ خدمات خالصانه بود


جان کری: حمله ترامپ به ایران هم مثل خروج از برجام اشتباه محض بود


زنگ خطر بحران امنیت غذایی در لبنان به صدا درآمد