انتشار جدیدترین فیلم از گروگان انگلیسی داعش

شنبه 1 آذر 1393
22:44
گروه تروریستی داعش قسمت ششم از سلسله ویدئوهای موسوم به "به من گوش دهید" را منتشر کرد که در آن یک گروگان انگلیسی درباره تلاش بی‌ثمر آمریکا برای نجات شش اسیر خود سخن می گوید.

به گزارش پایگاه خبری العالم در این ویدیو جان کانتلی مانند دفعات قبل با آرامش کامل سخن می گوید و دولت های غربی مخصوصا آمریکا و انگلیس را به تقصیر و دروغگویی و بی توجهی نسبت به شهروندان خود متهم می کند.

وی درباره جزئیات عملیات ناکام آمریکا برای نجات اسیران می گوید: عملیات هوایی برای نجات 6 اسیر در 4 جولای گذشته توسط 24 تن از نیروهای کوماندوی معروف به "دلتا فورس" و با پشتیبانی تعدادی از هواپیماهای بلاک هوک، هلی کوپترهای مجهز به توپ، جنگنده های اف 18 و نیز هواپیماهای سوخت رسان انجام شد.

جان کانتلی می افزاید: آماده سازی این عملیات چند هفته طول کشید و احتمالا میلیونها دلار هزینه داشته است اما اسیران آن جایی که عملیات انجام شد نبودند و داعش چند روز قبل آنها را به مکان دیگری منتقل کرده بود.

وی خاطرنشان کرد داعش به سادگی از عملیات سبقت جسته و او و دیگر اسرا را با انجام عملیاتی که چند دلار بیشتر هزینه نداشته با خودرو به زندان دیگری منتقل کرده است.

کانتلی افزود: هکتور بانکوک سخنگوی رسمی عملیات نیروهای ویژه گفته است که "نمی دانیم 12 ساعت قبل آمده ایم یا 12 دقیقه قبل"!

وی همچنین درباره روند پرداخت فدیه و مذاکره گفت که آمریکا در این زمینه سیاست های دوگانه ای در پیش گرفته است بخصوص که مذاکره با داعش را رد کرده ولی برای آزادی برجدهل سرباز آمریکایی با طالبان مذاکره کرده است.

او خطاب به دولت های متبوع شش اسیر می گوید: چرا مذاکره نمی کنید و همیشه به جنگ روی می آورید؟

در این ویدیو برای اولین بار از یک فایل تصویری مربوط به داعش از ارتش آزاد نام برده می شود و جان کانتلی می گوید: دولت های ما چه کاری جز حمایت از سازمان های فاسدی مانند ارتش آزاد انجام داده اند که سلاح چندین میلیون دلاری را از غرب می گیرد و به فروش می رساند و خیلی از این سلاحها هم به دست داعش افتاده است.

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت