خواننده جنجالی: تسلیم نمی‌شوم!

يکشنبه 2 آذر 1393
21:40
خواننده جنجالی: تسلیم نمی‌شوم! خوانندۀ دردسرساز لبنانی که به همراه احمد الاسیر مبلغ تکفیری لبنانی با حمله به نیروهای امنیتی این کشور موجب بروز ناآرامی‌هایی در شهر صیدا شده بود، از پایان ارتباط با این سلفی تکفیری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، فضل شاکر که با "توبه" از خوانندگی و پیوستن به گروه های افراطی از چاله به چاه افتاده، در تازه‌ترین اظهارنظر خود، اتهام حمله به ارتش را رد کرد و گفت: من کاری نکرده ام و هرگز خودم را تسلیم نمی کنم.

وی در گفتگوی تلفنی با برنامه "منبر حر" رادیو فجر لبنان، پذیرش هرگونه میانجی برای بخشوده شدن را رد کرد و گفت: من کار خلافی نکرده ام و حالا هم در اردوگاه عین الحلوه و در میان دوستان و خانواده ام هستم.

فضل شاکر و احمد الاسیر، شیخ تروریست‌پرور صیدا در تابستان سال گذشته با گردآوری چندین تروریست و مسلح کردن آنها، سعی در ایجاد فتنه در این شهر را داشتند که در نهایت ارتش لبنان بر مسجد بلال بن رباح که مرکز اصلی فتنه صیدا بود مسلط شد، اما احمد الاسیر به همراه فضل شاکر از محل متواری و از دیده‌ها مخفی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان