توطئه جدید آمریکا و اعراب در عراق

چهارشنبه 5 آذر 1393
15:24
توطئه جدید آمریکا و اعراب در عراق یک منبع موثق سیاسی فاش کرد که آمریکا و برخی کشورهای عرب، در تلاش برای متحد کردن عشایر و گروه های مسلح سنی، برای برگزاری کنگرۀ فراگیری مشابه "کنگرۀ امان" هستند که چند ماه پیش با حضور گروه های مخالف عراقی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع موثق سیاسی، به روزنامه عربستانی "الحیات" چاپ لندن گفت: طی دو هفته گذشته، شماری از میانجی گران عرب دیدارهایی را با سران گروه ها و رؤسای عشایر در اردن و اربیل برگزار کردند و از آن ها خواستند به آینده شهرهای خود پس از اخراج داعش بیندیشند.

این منبع از نتیجه دادن بخشی از این مذاکرات خبر داد و تاکید کرد که گروه موسوم به "نقشبندیه" که با حزب منحل بعث در ارتباط است، برای گفت وگو با هر طرفی که شروط آن ها را رعایت کند، اعلام آمادگی کرد.

وی افزود: میانجی گران، پیام کشورهای عربی را به آن ها رساندند و تاکید کردند که ادامه اختلافات میان جریان های سنی، سبب خواهد شد که طرف های دیگر، خلأ حضور آن ها را پر کنند و پرونده امنیت کشور بار دیگر به دست نیروهای فدرال عراق بیفتند.

"کامل المحمدی" از رؤسای عشایر الانبار که با گروه های مسلح در ارتباط است، در تماس تلفنی با روزنامه الحیات گفت: گروه ها(ی مخالف)، در حال برنامه ریزی هستند تا در کنگره ای مشابه کنگره امان که چند ماه پیش برگزار شد، شرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد که گروه های موسوم به ارتش اسلامی، ارتش مجاهدان و گردان های ثورة العشرین، در تلاش برگزاری کنگره هستند و از رؤسای عشایر و شخصیت های سرشناسِ استان های صلاح الدین، نینوا و دیالی نیز دعوت شده است که در این کنگره شرکت کنند.

المحمدی در ادامه گفت: در حال حاضر توافق اولیه بر سر برگزاری این کنگره در امان صورت گرفته است، تا بیشترین تعداد ممکن در آن شرکت کنند، اما برخی، با برگزاری آن در خارج از کشور مخالفند.

به گفته المحمدی، در این کنگره تحولات شهرهای سنی و مساله حضور گروه های شیعی در این شهرها و همچنین سرنوشت این شهرها پس از اخراج داعش از آن ها بررسی خواهد شد.

پیش از این، در ماه جولای گذشته، کنگره ای متشکل از گروه های مسلح سنی، رؤسای عشایر و شماری از اعضای حزب بعث و شخصیت های سیاسی مخالف فرایند سیاسی در عراق و همچنین شماری از علمای سنی، در اردن برگزار شد.

26

0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور