نبیل رجب هشدار داد؛

طرح آل‌خلیفه برای ایجاد فلسطین دیگر در بحرین

شنبه 8 آذر 1393
19:53
طرح آل‌خلیفه برای ایجاد فلسطین دیگر در بحرین العالم ـ رییس مرکز حقوق بشر بحرین درباره تبدیل شدن شهروندان بحرینی به اقلیتی در کشور خودشان، همانند آنچه بر سر فلسطینیان آمد، هشدار داد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، نبیل رجب در شبکه ارتباط اجتماعی "اینستاگرام" با اشاره به نقشه رژیم بحرین در خصوص ایجاد "بیکاری ساختگی" در کشور، هشدار داد که مبادا بحرینی ها نیز در کشور خودشان همانند فلسطینیها در قدس اشغالی، به اقلیتی تبدیل شوند که در حاشیه قرار دارند.

وی گفت: یکی از اهداف ایجاد بیکاری ساختگی، اخراج عمدی از کار و به حاشیه راندن شیعیان از لحاظ اقتصادی، در واقع افزایش سن ازدواج و به تبع آن کاهش میزان زاد و ولد است.

رجب افزود: بر طبق این نقشۀ رژیم، مقامات بحرین این کمبود را با جلب شهروندانی جدید از خارج جبران می کنند تا زندگی اقتصادی، اجتماعی، آموزشی، کار و تجارت در بحرین را به قبضه خود درآورند. این نقشه شیطانی موجودیت شیعیان را با خطر مواجه می کند و مقامات کشور نیز بی وقفه به اجرایی کردن آن ادامه می دهند.

رییس مرکز حقوق بشر بحرین با انتقاد از افزایش سن ازدواج و کاهش میزان زاد و ولد بحرینی ها، تصریح کرد: این امر ناخواسته ما را در این جنایت خطرناک شریک می سازد.

وی با اشاره به این که در چنین شرایطی روحانیون و فعالان جامعه وظیفه سنگینی به عهده دارند، از آنها خواست تا با تشویق جوانان به ازدواج و فراهم کردن شرایط لازم برای کمک به تحقق رؤیای جوانان در ازدواج، به جنایت رژیم پایان دهند.

نبیل رجب همچنین برای به شکست کشاندن نقشه رژیم آل خلیفه که هدفش ضربه زدن به موجودیت بحرینیها به عنوان یک امت منسجم و آزاداندیش است، تمام شهروندان شیعه و سنی را به زاد و ولد بیشتر تشویق کرد.

0% ...

آخرین اخبار

فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد