احتمال تغییرات ریشه ای در بحرین

يکشنبه 9 آذر 1393
15:54
احتمال تغییرات ریشه ای در بحرین یک فعال عرب از احتمال بروز تغییراتی ریشه ای در ساختار دولت بحرین خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، " مجتهد العرب" در صفحه تویتر خود پیش بینی کرد: "حمد بن عیسی آل خلیفه" پادشاه بحرین به نفع پسرش " سلمان بن حمد " از قدرت کناره گیری می کند، و سلمان پادشاه می شود.

وی افزود که سلمان بن حمد پارلمان فعلی بحرین را منحل، و همه وزرایی را که در متشنج شدن اوضاع دست داشتند برکنار، و نظام این کشور را به مشروطه سلطنتی تبدیل می کند.

این فعال عرب درباره علت پیش بینی خود درباره کناره گیری پادشاه بحرین از قدرت به نفع پسرش گفت : علت این است که بحرینی ها پادشاه بحرین را بعد از اقداماتی که علیه مردم انجام داد ، قبول ندارند".

مجتهد العرب همچنین نوشت که تغییر در دولت بحرین اجتناب ناپذیر خواهد بود و این تغییرات در سال 2015 روی خواهد داد.
وی اظهار داشت که پس از انقلاب 2011 در بحرین و پس از کشتار مردم این کشور در میدان " اللؤلؤه "، پادشاه این کشور هرگونه امید در نزد مردم را برای قبول او به عنوان شاه اکثر مردم بحرین از بین برد.

مسؤولان بحرینی هنوز واکنشی برای رد یا تأیید اظهارات این فعال عرب نشان نداده اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات است


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی