داعش لندن را با "بمب کثیف" تهدید کرد

دوشنبه 10 آذر 1393
09:36
داعش لندن را با گروه تروریستی داعش با ادعای ساخت "بمب کثیف" به وسیله اورانیوم، تهدید کرد که از این بمب علیه لندن استفاده خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه داعش از طریق شبکه های اجتماعی ادعا کرد که توانسته است پس از سرقت 40 کیلوگرم اورانیوم از دانشگاهی در عراق، "بمب کثیف" بسازد.

یکی از عناصر داعش نیز اعلام کرد که ممکن است از این بمب برای نابودی لندن پایتخت انگلیس استفاده شود.

"همایون طارق" کارشناس انگلیسی مواد منفجره از جمله تروریستهایی است که از طریق اینترنت تهدیداتی را علیه کشورهای غربی منتشر می کند.

وی در سال 2012 از دادلی ویست میدلاندز به سوریه رفت.

طارق در توییتر با اشاره به دستیابی داعش به مواد رادیو اکتیو از دانشگاه موصل،  تأکید کرد که گروه داعش "بمب کثیف" در اختیار دارد.

وی ادعا کرد: فاش خواهیم کرد که  بمب کثیف چیست و چه کاری می تواند انجام دهد. همچنین بررسی خواهیم کرد که اگر بمبی در مکانی عمومی کار گذاشته شود، چه اتفاقی ممکن است بیفتد.
طارق اظهار داشت این نوع بمب اگر در لندن کار گذاشته شود بسیار ویرانگر خواهد بود. 

نماینده عراق در سازمان ملل متحد چند ماه پیش در نامه‌ای به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد اطلاع داده بود که عناصر داعش بعد از تصرف شهر موصل، به مقادیری رادیواکتیو از دانشگاه این شهر دست یافته اند.

بمب کثیف نوعی سلاح انفجاری است که در آن از یک انفجار غیرهسته‌ای برای پراکندن مواد پرتوزا و آلوده کردن محیط استفاده می‌شود. اگر چه در بمب کثیف از انفجار هسته‌ای استفاده نمی‌شود اما به دلیل آلوده شدن محیط به مواد رادیواکتیو گاه جزو سلاح‌های هسته‌ای به شمار می‌رود.

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم