هلاکت 45 داعشی در نینوا

سه شنبه 11 آذر 1393
09:12
هلاکت 45 داعشی در نینوا یکی از مسوولان حزب دموکراتیک کردستان عراق در استان نینوا از هلاکت دست کم 45 نفر از عناصر داعش در حملات هوایی به مواضع این گروه تروریستی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "سعید ممو" تأکید کرد: جنگنده های ائتلاف دوشنبه شب 12 پایگاه  عناصر داعش را در منطقه تلکیف در 15 کیلومتری شمال موصل  بمباران کردند که به هلاکت 45 تن از عناصر این گروه تروریستی منجر شد.
وی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: جنگنده های ائتلاف دیروز و دیشب مواضع تروریست های داعش را در اطراف منطقه تلکیف و شهرک مسیحی نشین  بطانیا هدف قرار دادند.
یک منبع امنیتی در استان نینوا هم اعلام کرد: دیشب درگیری های شدیدی بین نیروهای پیشمرگه با عناصر داعش در روستاهای عزیزه عبده، سلطان عبد الله، تل الشعیر در اطراف منطقه القیاره در جنوب شرق موصل روی داد.
این منبع امنیتی خاطرنشان کرد، به دنبال تشدید درگیری ها صدها خانواده عراقی مجبور به ترک خانه هایشان از روستاهای اطراف منطقه القیاره به طرف شهر الشرقاط در 120 کیلومتری شمال تکریت شدند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند