هلاکت سعودی‌های عضو القاعده با لباس زنانه در یمن

شنبه 22 آذر 1393
19:11
هلاکت سعودی‌های عضو القاعده با لباس زنانه در یمن ارتش یمن امروز شنبه پنج نفر از عناصر گروه تروریستی القاعده از جمله دو سعودی را که با لباس زنانه سوار بر یک دستگاه اتوبوس به سمت مرز عربستان در حرکت بودند، از پای در آورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی یمنی گفت: سربازان یمنی یک مرکز ایست و بازرسی در شهر حرض در استان حجه واقع در 15 کیلومتری مرز عربستان ایجاد کردند و در داخل یک اتوبوس که دستور توقف به آن دادند، یک کمربند انفجاری یافتند و شش نفر سرنشینان این اتوبوس بودند.

یک منبع محلی گفت: یکی از این شش مظنون به سمت سربازی که از پلکان اتوبوس برای بازرسی بالارفت تیراندازی و او را زخمی کرد و سربازان مرکز ایست و بازرسی نیز به آن پاسخ دادند.

وی افزود: پنج مظنون کشته شدند و ششمین نفر به همراه راننده اتوبوس زخمی و بازداشت شد.

شش مظنون در داخل اتوبوس نظیر اکثر زنان یمینی لباس سیاه بلند و نقاب بر چهره داشتند و به گفته منبع امنیتی یاد شده، دو نفر از کشته ها سعودی بودند.

وی افزود: راننده و ششمین مرد زخمی مورد بازجویی قرار گرفتند و در تحقیقات اولیه روشن شد که مظنونان وابسته به گروه القاعده بوده و به سمت مرز عربستان در حرکت بودند.

مرز یمن و عربستان 1800 کیلومتر است و در ماه ژوئیه گذشته شش سعودی مورد پیگرد عضو القاعده به یک گذرگاه مرزی بین این دو کشور خمله کرده و تعدادی از نیروهای امنیتی دوطرف را کشتند.

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش