نخست وزیر عراق: تروریستها با اردن مبادله نمی‌شوند

پنج‌شنبه 27 آذر 1393
22:32
نخست وزیر عراق: تروریستها با اردن مبادله نمی‌شوند نخست وزیر عراق اعلام کرد که افراد متهم به اقدامات تروریستی مشمول توافقنامه مبادله زندانیان با اردن نمی شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، "حیدر العبادی" روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با عبدالله النسور نخست وزیر اردن در بغداد با اعلام این مطلب افزود: این توافقنامه فقط شامل کسانی می شود که به جرایم عادی محکوم شده اند.
حسن الشمری وزیرسابق دادگستری عراق در دهم ژوئن 2013 گفته بود، بغداد درخواست امان مبنی بر اینکه زندانیان اردنی در عراق را مشمول عفو خاص خود قرار دهد، بطور جدی مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد .
شبکه عراقی سومریه نیوز تأکید کرد که هزاران جنگجوی مسلح پس از سال 2003 برای انجام حملات انتحاری و تروریستی وارد عراق شدند؛ و همین امر برخی از کشورها را واداشت تا با عراق توافقنامه هایی در خصوص مبادله زندانیان و محکومان به امضا برسانند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد