داعش خطاب به حاکمان تونس: خونتان را می نوشیم!

جمعه 28 آذر 1393
11:07
داعش خطاب به حاکمان تونس: خونتان را می نوشیم! العالم ـ برخی از سران گروه تروریستی داعش در یک فایل ویدیویی، پس از به عهده گرفتن مسوولیت ترور دو مخالف چپ گرا در سال 2013، تهدید کردند که دست به ترورهای بیشتری در تونس خواهند زد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، در این نوار ویدیویی که در اینترنت با عنوان "پیامی به مردم تونس" انتشار یافته و زمان آن هفت دقیقه و هفده ثانیه و به گروه داعش منسوب است، ابتدا ابومصعب گفت: "ای مردم تونس دعوت به انتخابات شما را فریب ندهد به خدا قسم آنها با این انتخابات شما را به کفر و شرک دعوت می کنند". که این سخن وی به انتخابات ریاست جمهوری که قرار است دور دوم آن 30 آذر ماه (21 دسامبر) برگزارشود، اشاره دارد.

سپس "ابومحمد التونسی" از مردم تونس خواست تا با حاکمان کشورشان به جنگ برخیزند. وی حاکمان تونس را مرتد خواند زیرا از اعمال "شریعت" امتناع ورزیدند.

التونسی با اشاره به حادثه وادی النیل که در آن 5 زن مسلح کشته شدند، گفت: "جهاد بر ما واجب شد، پس از خروج زنان دیگر هیچ عذر و بهانه ای باقی نمی ماند. آیا می پذیرید که زنان به جای شما بجنگند؟"

وی افزود: آتش خشم ما، جز با کشتن مرتدان و نوشیدن خونشان، فرو نخواهد نشست.

ابومقاتل آخرین سخنران در این فایل ویدیویی نیز اظهار داشت: پیام من به طاغوت های تونس و نیروهای آنها این است که بین ما و شما سلاح حکم می کند.

وی احیای عملیات ترور در تونس را تشویق کرد و در اقدامی غافلگیرانه و دور از انتظار اذعان کرد که ما شکری بلعید و البراهمی را به قتل رساندیم و تهدید کرد که طاغوت های بیشتری را به قتل خواهد رساند و طاغوتها هیچ گاه در تونس روی آرامش را نخواهند دید تا زمانی که اسلام در تونس حکومت نمی کند.

شکری بلعید دبیر کل حزب ملی گرایان دموکرات در تونس در 6 فوریه 2013 به قتل رسید و به دنبال آن در برخی شهرها تجمعات اعتراض آمیزی برگزار شد و تظاهر کنندگان خواستار شناسایی عامل نخستین ترور در کشور تونس شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سلاحی کم‌هزینه با ضربه ای پرهزینه؛ پهپادهای حزب‌الله بلای جان ارتش صهیونیستی + فیلم


مالزی از رژیم صهیونیستی به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت می‌کند


شگردهای رژیم صهیونیستی در ترور رهبران فلسطینی


وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه صنعتی در کالیفرنیا + فیلم


خلبان اسرائیلی که در بمباران ایران مشارکت داشت، کشته شد


شهردار لندن قرارداد امنیتی با شرکت مرتبط با رژیم صهیونیستی را متوقف کرد


قوه قضاییه:حکم اعدام یکی از لیدرهای مسلح کودتای دی‌۱۴۰۴ اجرا شد


مرشایمر: قدرت نیروی نظامی امارات به هیچ وجه قابل قیاس با ایران نیست


ادعای فاکس‌نیوز در باره «پیشرفت ۹۵ درصدی تفاهم اولیه بین ایران و آمریکا»


هویت عامل حمله مسلحانه به کاخ سفید مشخص شد+ فیلم