نگراني تونس از بازگشت تروريست‌هاي داعش + فیلم

يکشنبه 23 شهريور 1393
20:22
مقامات تونس از احتمال بازگشت تروریستهای تبعه این کشور از سوریه و عراق در آستانه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به شدت نگران هستند.

"منیره الشریفی" خبرنگار شبکه العالم از تونس گزارش داد، اندوه در چهره فتیحه که پسرش حسام برای شرکت در جنگ راهی لیبی و سپس سوریه شد، مشاهده می شود.

این وضعیت مصیبت بار خانواده های تونسی است که فرزندانشان به عنوان سوخت این جنگ، راهی سوریه شده اند.

فتیحه که پسرش در سوریه دستگیر شده است، به شبکه خبری العالم گفت: پسرم به سوریه رفت و پس از مدتی دریافتم در زندان است. 

به رغم آنکه اسامی اتباع تونسی در سوریه و عراق نزد سازمان امنیت تونس است، اما راهکار مشخصی برای برخورد با اشخاصی که از کشورهای مزبور به تونس باز می گردند، وجود ندارد.

موضوعی که باعث نگرانی از امکان بازگشت هزاران تکفیری به تونس شده است.  

محمد اقبال بالرجب رییس جمعیت "امدادرسانی به تونسی های درمانده در سوریه" به العالم گفت: وزارت کشور اعلام کرده بیش از 266 تونسی به کشور بازگشته اند و به آنها اعلام کرده ایم که باید باز پروری شده و در جامعه ادغام شوند.

نگرانی از احتمال جذب تروریست های مزبور توسط هسته های خفته تروریستی در کشور تونس باعث شده سازمان امنیت این کشور برای انهدام شبکه های تروریستی و دستگیری عناصرش تلاش کنند.  

لطفی بن جدو وزیر کشور تونس اخیرا گفته است که نیروهای امنیتی تونس ضمن خنثی سازی چند عملیات تروریستی خطرناک، مقادیر زیادی سلاح، موشک های آر پی جی و یک تن مواد منفجره را از گروهی تروریستی در "سیدی بوزید" کشف و بیش از سی نفر را با مدارک قاطع دستگیر کرده اند.   

14-11:30
 

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است