حمله انتقامجویانه "جندالخلافه" به پادگانی در الجزایر

جمعه 5 دی 1393
18:07
حمله انتقامجویانه ارتش الجزایر حمله تروریستی به پادگان المقرانی در 40 کیلومتری غرب البویره (واقع در 120 کیلومتری شرق پایتخت) را خنثی کرد .

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، این حمله با هدف گرفتن انتقام هلاکت "عبدالمالک قوری" سرکرده گروه تروریستی "جند الخلافه" هوادار گروه تروریستی داعش در بومرداس ، انجام شد.
این حمله تلفات جانی نداشت اما نیروهای ارتش توانستند تروریست های مهاجم را به فرار به سوی کوه های الزبربر نزدیک این منطقه مجبور کنند.    
سپهبد احمد قاید صالح، رییس ستاد ارتش الجزایر، پس از این حمله نشستی برای بررسی ابعاد این حمله و مقابله با تروریست ها برگزار کرد.
یک سخنگوی نظامی به روزنامه "الحیات" گفت: به احتمال زیاد این حمله با هلاکت قوری مرتبط است.
اطلاعات ارتش نسبت به عملیات انتقامی احتمالی علیه اهداف متحرک و ثابت در سه ایالت البویره، بومرداس و تیزی وزو هشدار هایی داده است. 
قوری ملقب به "خالد ابو سلیمان" از نزدیکان "عبدالمالک دروکدال" سرکرده " القاعده در سرزمین مغرب اسلامی" بود که پس از مدتی دروکدال از وی جدا شد.   
وی به خاطر تشکیل گروه مسلح، استفاده از مواد منفجره و سربریدن "ارفیه گوردل" گردشگر فرانسوی، تحت پیگرد قضایی بود و عامل انفجارهای انتحاری علیه کاخ نخست وزیری و دفتر سازمان ملل متحد در الجزیره در سال 2007 میلادی و حمله منتهی به قتل 11 سرباز در برج بوعریریج بود.

0% ...

آخرین اخبار

موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو


لاریجانی: آن‌ها باد می‌کارند و طوفان درو خواهند کرد


آغار موج بیست و سوم عملیات وعده صادق ۴ با عملیات ترکیبی


هشدار نیروهای مسلح ایران به مسئولان اقلیم کردستان


حجت الاسلام حاج علی اکبری: حضور پرشور مردم قوت قلبی برای رزمندگان اسلام است


نماینده ایران در آژانس: حمله به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان باید محکوم شود