وکیل شیخ علی سلمان از حضور در بازجویی منع شد

يکشنبه 7 دی 1393
12:07
وکیل شیخ علی سلمان از حضور در بازجویی منع شد دبیر کل جمعیت ملی اسلامی الوفاق امروز به دنبال دریافت احضاریه از سوی اداره آگاهی، به دفترشماره 99 ساختمان تحقیقات جنایی مراجعه کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت الوفاق در صفحه خود در توییتر نوشت: مقامات امنیتی بحرینی از ورود وکلای مدافع شیخ علی سلمان به ساختمان بازجویی جلوگیری کردند.

گفتنی است وزارت کشور بحرین دیروز احضاریه ای برای حضور در جلسه بازجویی در روز یکشنبه ارسال کرده بود، بدون اینکه  دلیل آن را اعلام کند.

نیروهای امنیتی که جهت ارائه احضاریه، منزل شیخ علی سلمان را محاصره کرده بودند، از وی خواستند صبح امروز 28 دسامبر دردفترشماره 99 ساختمان تحقیقات  جنایی حاضر شود .

جمعیت الوفاق با صدور بیانیه‌ای احضار شیخ سلمان را اقدامی خطرناک و غیر قابل قبول خواند و تاکید کرد که نظام حاکم با این گونه اقدامات ماجراجویانه سعی در فرار از بحران دارد.

هفت سازمان جامعه مدنی سوئد هم از رژیم حاکم آل خلیفه بحرین به علت فرستادن احضاریه برای شیخ علی سلمان، دبیر کل جمعیت اسلامی وفاق ملی بحرین، با هدف بازجوئی از وی انتقاد کردند و این اقدام حکومت بحرین را انتقام جویانه توصیف کردند.
 

0% ...

آخرین اخبار

عملیات های کیفی حزب الله آینده سیاسی نتانیاهو را تباه کرده است+ فیلم


باقری: ایران و عمان در حال مذاکره درباره سازوکار مدیریت تنگه هرمز هستند


حمایت دوباره چین از کوبا در برابر تهدیدات آمریکا


پرده برداری از حجم گسترده جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی ایران


دهلی نو: ایران ۱۰ ملوان هندی کشتی توقیف شده را آزاد کرد


بریتانیا و لهستان پیمان دفاعی جدید در برابر روسیه امضا می‌کنند


ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم


نماز عید قربان در لندن اقامه شد/ پیام تبریک رهبران انگلیس به مسلمانان