فلسطین به دیوان کیفری شکایت می کند+ویدیو

پنج‌شنبه 11 دی 1393
13:25
فلسطین به دیوان کیفری شکایت می کند+ویدیو العالم - رییس تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست اخیر خود معاهده رم را امضا کرد و به دیوان کیفری بین المللی پیوست تا از این طرق بتواند از رژیم صهیونیستی به دلیل جنایتهایش در حق مردم فلسطین به این دیوان شکایت کند.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار شبکه خبری العالم از اراضی اشغالی، امضای معاهده رم سبب می شود فلسطین به دادگاه کیفری بین المللی ملحق شود و بدین ترتیب فلسطینی ها حق دارند بین 30 تا 90 روز به این دیوان مراجعه و از سران رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتکاران جنگی شکایت کنند.

خبرنگار العالم افزود: 20 توافقنامه دیگر نیز برای پیوستن فلسطین به موسسات سازمان ملل متحد امضا شد و این اقدام فلسطین قابل پیش بینی بود زیرا محمود عباس پیش از این اعلام کرده بود که اگر شورای امنیت به طرح فلسطین که توسط اردن ارایه شد ترتیب اثر ندهد با امضای توافقنامه های مزبور به موسسات سازمان ملل از جمله معاهده رم و دیوان کیفری بین المللی خواهد پیوست.

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو این تصمیم را نادرست خواند و هشدار داد که فلسطینی ها بهای این اقدام را خواهند پرداخت ولی ناظران معتقدند این تهدیدات توخالی است و با توجه به نزدیک شدن به انتخابات مارس آینده، صرفا برای ارایه چهره قدرتمند از نتانیاهو صورت می گیرد.

البته بعضی ها نیز معتقدند که فلسطینی ها باید منتظر واکنش اسراییل باشند که ممکن است شامل شخص محمود عباس شود و تا اجرای مجازات های گروهی بخصوص در کرانه باختری نیز پیش برود.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، طرف های فلسطینی معتقدند که تیم فلسطینی باید هنگام مراجعه به دیوان کیفری بین المللی، جوانب قضیه را از لحاظ حقوقی به خوبی بسنجد زیرا تل اویو مدت هاست که با رایزنی با مشاوران حقوقی در سراسر دنیا برای این روز خود را آماده کرده و به عنوان تلافی اقدام به شکایت از سران گروههای فلسطینی نموده و برای آنها اتهاماتی خواهد تراشید.

مردم فلسطین این اقدام تشکیلات خودگردان را تایید می کنند و همه گروه ها معتقدند که این کار باید پیش از این صورت می گرفت اما به هرحال انجام با تاخیر آن بهتر از آن است که هیچ اقدامی صورت نگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است