وکلای دبیرکل وفاق: دادستانی واقعیت را نگفته است

سه شنبه 16 دی 1393
08:47
وکلای دبیرکل وفاق: دادستانی واقعیت را نگفته است وکلای دبیرکل جمعیت وفاق بحرین تأکید کردند که بیانیه دادستانی کل درباره اظهارات شیخ علی سلمان در بازجویی ها غیرواقعی است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هیأت وکلای مدافع شیخ علی سلمان تأکید کرد؛ دادستانی کل در بیانیه خود اظهارات شیخ سلمان را تحریف کرده است و آنچه را که شیخ سلمان در بازجویی ها بیان کرده، به صورت واقعی انعکاس نداده است .
سایت خبری "صوت المنامه" به نقل از وکلای شیخ سلمان خاطرنشان کرد: دادستانی کل در بیانیه خود ادعا می کند که اظهارات شیخ سلمان در بازجویی ها مشمول اتهام " تحریک مردم به براندازی نظام با توسل به خشونت " است ولی شیخ سلمان هیچگاه مردم را به چنین امری فرانخوانده است .
هیأت وکلای شیخ علی سلمان با درخواست از دادستانی کل برای پایبندی به قوانین اعلام کرد : درخواست ما از دادستانی کل این است که حقایق و واقعیت های بازجویی ها را به درستی انعکاس دهد.

 

0% ...

آخرین اخبار

کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود


قالیباف: لبنان جزو لاینفک آتش‌بس است؛ نقض آتش‌بس، پاسخی قوی دارد


عارف: «دولت جنگ و سازندگی» ایران را قوی‌تر از هر دورانی می‌سازد


شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد