واکنش نتانیاهو به عضویت فلسطین در دادگاه لاهه

پنج‌شنبه 18 دی 1393
13:48
واکنش نتانیاهو به عضویت فلسطین در دادگاه لاهه العالم - دولت نتانیاهو برای مجازات مردم فلسطین در پی درخواست آنها برای عضویت دائم در دادگاه بین المللی لاهه، داراییهای اختصاص یافته به تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله را مسدود کرد و دولت آمریکا را برای توقف کمکهای مالی به فلسطین تحت فشار قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، گزارشگر کانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره تصریح کرد: اسرائیل به اقدام فلسطینیها برای درخواست عضویت دائم در دادگاه لاهه واکنش نشان داد و براین اساس دولت نتانیاهو تصمیم گرفت 100 میلیون دلار از داراییهای تشکیلات خودگردان فلسطین را بلوکه کند.

گزارشگر اسرائیلی گفت: اسرائیلیها همچنین تهدید کردند، مسؤولان تشکیلات خودگردان فلسطین را برای محاکمه به دادگاههای آمریکایی می کشانند.

در آمریکا نیز اعضای کنگره در حال تدارک قطعنامه ای برای توقف کمکهای آمریکا به تشکیلات خودگردان فلسطین هستند.

سناتور رز لایتنن از دولت آمریکا خواست، کمکهای مالی به تشکیلات خودگردان فلسطین و هر نهادی در سازمان ملل که دولت فلسطین را به رسمیت می شناسد، متوقف کند.

گزارشگر اسرائیلی افزود: این در حالی است که فلسطینیها اعلام کردند این اقدام  ها عزم آنها را برای تحقق خواسته هایشان سست نمی کند.

تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین حال اظهارات "صالح رأفت" یکی مسؤول در سازمان آزادی بخش فلسطین را پخش کرد.

وی گفت: ما به این تهدیدها عادت داریم و از آن واهمه ای نداریم و به خواسته هایمان برای احقاق حقوق مردم فلسطین پایبندیم.

گزارشگر اسرائیلی گفت: سناتورهای برجسته در کنگره آمریکا در صدد تهیه قطع نامه ای برای فعالیتهای آمریکا علیه دادخواستهای دادگاه بین المللی لاهه هستند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت