واکنش وزارت خارجه سوریه به حادثه پاریس،

تبعات حمایت از تروریسم دامن فرانسه را گرفت

پنج‌شنبه 18 دی 1393
18:21
تبعات حمایت از تروریسم دامن فرانسه را گرفت وزارت خارجه سوریه حمله به هفته نامه "چارلی ابدو" فرانسه در پاریس را محکوم و اعلام کرد، این موضوع ثابت کرد تروریسم در سوریه به حامیانش باز می گردد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است: سوریه بارها درباره خطر حمایت از تروریسم به ویژه تروریسم علیه دمشق و منطقه هشدار داده بود.
وزارت خارجه سوریه خاطرنشان کرد، تهدید کنونی علیه شهرهای اروپایی نشان دهنده کوته فکری سیاستمداران اروپایی درباره رویدادهای مزبور و خون هایی است که در سوریه ریخته شده است.
در این بیانیه تأکید شده است: این اقدام نشان دهنده خطرات تروریسم تکفیری برای ثبات و امنیت تمام دنیاست به همین دلیل تمام طرف های مختلف باید برای نابودی آفت تروریسم بسیج شده و سیاست های اشتباه تصحیح شود.
در حمله دیروز (چهارشنبه) به مجله چارلی ابدو،11 نفر زخمی و  12 نفر کشته شدند که از این تعداد چهار نفر کاریکاتوریست و دو نفر نیز پلیس فرانسه بودند.
این خونین ترین حمله تروریستی در فرانسه در نیم قرن گذشته بوده است.
به دنبال این حمله که 11 مجروح نیز داشت فرانسوا اولاند، رییس جمهوری فرانسه، امروز عزای عمومی اعلام کرد.

دومین حمله مسلحانه در فرانسه 
در حالی که فرانسه هنوز در شوک ناشی از حمله تروریستی به هفته‌نامه شارلی ابدو در پاریس است، پلیس این کشور امروز، پنج‌شنبه، از وقوع یک حادثه تیراندازی دیگر در خارج از پایتخت خبر داد که یک کشته و یک زخمی بر جای گذاشته است.
قربانی این حادثه نیز یکی از افراد پلیس است که ساعاتی پس از انتقال به بیمارستان درگذشت. همچنین یک شهروند عادی نیز در این حمله مجروح شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد