تظاهرات بزرگ بحرینی‌ها در حمایت از شیخ سلمان + عکس

جمعه 19 دی 1393
19:54
تظاهرات بزرگ بحرینی‌ها در حمایت از شیخ سلمان + عکس مناطق مختلف بحرین پس از اقامه نماز جمعه شاهد تظاهرات گسترده مردم و ابراز خشم از ادامه بازداشت "شیخ علی سلمان" دبیر کل جمعیت الوفاق بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت جمعیت "وفاق" معترضان در منطقه "الدراز" در غرب منامه، کرزکان و البلاد القدیم و دیگر مناطق، بازداشت شیخ علی سلمان را اقدامی جنون آمیز، احمقانه و بی پروا توصیف کردند.

مردم بحرین با در دست داشتن تصاویر شیخ علی سلمان، آزادی فوری وی را خواستار شده و شعارهایی علیه دیکتاتوری رژیم آل خلیفه سر دادند.

مزدوران آل خلیفه با شلیک گازهای سمی و گلوله های ساچمه ای به مردم حمله کرده و با زره پوش به تعقیب تظاهرکنندگان پرداختند.

مردم بحرین در این تظاهرات گفتند که خواسته هایشان در زمینه دمکراسی باید محقق شود و تاکید کردند که بازداشت شخصیت های مخالف، مانعی در مسیر تحقق خواسته هایشان ایجاد نمی کند.

دادستانی بحرین روز 28 دسامبر سال گذشته، دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین را با اتهامات واهی و به بهانه بازجویی به مرکز تحقیات جنایی فراخواند و وی را بازداشت کرد. از آن زمان تاکنون به بهانه تکمیل نشدن تحقیقات بازداشت شیخ سلمان تمدید شده است و اخیرا بازداشت وی به مدت 15 روز دیگر تمدید شده است.

بازداشت شیخ علی سلمان با اعتراضات شدید در بحرین و در صحنه بین الملل مواجه شده است.

 

 

 

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد