سفر هیئتی از استان الانبار عراق به واشنگتن

يکشنبه 21 دی 1393
21:58
سفر هیئتی از استان الانبار عراق به واشنگتن رئیس قبیله "بو فهد" در استان الانبار تاکید کرد که هیئتی که عازم واشنگتن خواهد شد، نماینده عشایر استان نیست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "السومریه نیوز"، "رافع عبدالکریم الفهداوی" گفت: همه افراد این هیئت از فعالان سیاسی هستند و با هزینه شخصی خود به آمریکا می روند.

فهداوی افزود: هیئتی که به واشنگتن خواهد رفت نماینده عشایر استان الانبار نیستند، زیرا این فعالان سیاسی با هیچ یک از سران عشایر مهم استان که با داعش می جنگند دیدار و گفت وگویی نداشته اند.

رئیس قبیله بو فهد همچنین گفت: همه اعضای این هیئت از فعالان سیاسی احزاب هستند و دولت آمریکا نیز از آن ها دعوت نکرده است.

"احمد السلمانی"، نماینده پارلمان عراق از استان الانبار، دوم ماه میلادی جاری از سفر هیئتی از این استان به واشنگتن در نیمه ماه جاری خبر داده بود.

به گفته وی این هیئت در سفر به واشنگتن خواستار حمایت و کمک تسلیحاتی آمریکا از عشایر استان در مقابله با داعش خواهد شد.

استان الانبار صحنه جنگ عشایر و ارتش عراق علیه گروه تروریستی داعش است.

0% ...

آخرین اخبار

نأکبد بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران +فیلم


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت