در اعتراض به ادامه بازداشت شیخ علی سلمان

بحرین همچنان در جوش و خروش است

سه شنبه 23 دی 1393
15:16
بحرین همچنان در جوش و خروش است تظاهرات توده های مردم در بخش قدیمی منامه پایتخت بحرین در اعتراض به ادامه بازداشت شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت وفاق برای شانزدهمین روز متوالی همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، مردم بحرین به دنبال بازداشت شیخ علی سلمان از ظهر روز دوشنبه دوازدهم ژانویه 2015 تا شب گذشته در اعتراض به ادامه بازداشت وی در جوش و خروش بسر می برد. مردم در اجتماعات و راهپیمایی های خود تاکید دارند که تا تحقق یافتن خواسته های خود به اعتراضات ادامه خواهند داد و از پا نخواهند نشست.

نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه دیروز هم مانند همیشه راهپیمایی های مسالمت آمیز مردم را با توسل به خشونت و نیروی نظامی پاسخ داد.

جمعیت وفاق دیروز اعلام کرد که فقط طی 1 روز حملات نیروهای رژیم آل خلیفه به تظاهرات مسالمت آمیز مردم، 45 تن مجروح شدند.

 

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی


هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در غرب عراق سقوط کرد


آغاز موج ۴۳ عملیات صادق ۴


سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است