جلوگیری از نزدیک شدن اردنی‌ها به سفارت فرانسه

شنبه 27 دی 1393
13:39
جلوگیری از نزدیک شدن اردنی‌ها به سفارت فرانسه نیروهای امنیتی اردن از راهپیمایی مردم این کشور مقابل سفارت فرانسه در امان، در اعتراض به کاریکاتورهای توهین آمیز نشریه فرانسوی جلوگیری کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم؛ منابع رسانه ای اردنی تأکید کردند، پلیس این کشور با بازداشت گروهی از معترضان، مانع راهپیمایی اعتراضی آمیز مردم مقابل سفارت فرانسه شد.
به دنبال تظاهرات مردم که با حضور جنبش اسلامی اردن در اعتراض به چاپ مجدد کاریکاتورهای توهین آمیز علیه پیامبر اسلام (ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو صورت گرفت، شمار زیادی از نیروهای پلیس در مرکز امان پایتخت این کشور مستقر شدند.
معترضان، اقدام دولت فرانسه در ارایه مجوز به انتشار اینگونه کاریکاتورها را محکوم کردند.
هزاران اردنی، در اعتراض به توهین به ساحت پیامبر اکرم (ص) به خیابان ها ریختند و با سردادن شعارهایی، جریحه دار کردن احساسات یک میلیارد مسلمان، تحت عنوان آزادی بیان در غرب را محکوم کردند.
معترضان با تجمع در میدان "النخیل"، قصد تظاهرات به سوی منطقه "جبل عمان" نزدیکی سفارت فرانسه را داشتند اما با سرکوب و ممانعت نیروهای امنیتی روبرو و در نتیجه شماری از معترضان بازداشت شدند.
تظاهرات مردم در کشورهای مختلف در اعتراض به انتشار تصاویر موهن به ساحت پیامبر اکرم (ص) در نشریه فرانسوی "شارلی ابدو" همچنان ادامه دارد. نشریه شارلی ابدو در نخستین شماره خود پس از حمله مسلحانه به این نشریه که کشته شدن 12 نفر را در پی داشت در 3 میلیون نسخه و به زبان های مختلف تصاویر حاوی توهین به پیامبر اکرم (ص) را منتشر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: ۵ نظامی آمریکا در حمله هوایی به پایگاه این کشور در کویت مجروح شدند


تحلیلگر عرب: تهدید علیه عمان، سردرگمی و تنافض‌گویی رئیس جمهور آمریکا را برملا کرد/ تبدیل تنگه هرمز به ابزار راهبردی در دست ایران


تدابیر مکزیک برای تضمین امنیت یوزهای ایرانی در تیخوانا


ایلهان عمر از ناکامی کنگره آمریکا در مهار اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران انتقاد کرد


استاد دانشگاه بن گوریون : اسرائیل از مرحله نظام قوم سالار به نظام آپارتاید رسیده است


جایزه «قلم طلایی» به خبرنگاران فعال در غزه اهدا شد


حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام سه کشته بر جای گذاشت


رژیم صهیونیستی از شلیک ۸ موشک از جنوب لبنان خبرداد


ادعای تکراری هگست در مورد ایران و خط و نشان کشیدن برای کشورهای ثروتمند


حمله رژیم صهیونیستی به چاه های آب اردوگاه های فلسطینی و مقر پلیس غزه