سرکرده گروهک تروریستی از ترور جان به در برد

چهارشنبه 1 بهمن 1393
22:02
سرکرده گروهک تروریستی از ترور جان به در برد سرکرده گروهک تروریستی موسوم به "ارتش مجاهدین و انصار"، بزرگ‌ترین گروهک تروریستی تکفیری قفقازی فعال در سوریه از عملیات ترور در حلب نجات یافت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "صلاح الدین چچنی"، سرکرده بزرگ‌ترین گروهک مسلح تروریستی قفقازی فعال در سوریه روز گذشته از عملیات ترور در حلب نجات یافت.

حدث نیوز نوشت: بر اساس گزارش ها این حادثه زمانی روی داد که هنگام عبور کاروان صلاح الدین چچنی در مسیر حلب – غازی عنتاب یک خودرو بمبگذاری شده منفجر شد و به وی آسیبی نرسید، اما دو تن از سرکردگان این گروهک از جمله فردی با تابعیت داغستان به نام "عکاشه" به هلاکت رسیدند.

گروه تروریستی موسوم به "ارتش مجاهدین و انصار"، بزرگ‌ترین گروه تروریستی دارای ریشه‌ها و افکار القاعده‌ای است که تکفیری‌های چچنی و قفقازی در آن عضویت دارند در سوریه فعالیت می کنند.

از سوی دیگر خبرها حاکی است که محورهای مختلف بخش قدیمی شهر حلب شاهد درگیری‌های شدید بین نیروهای ارتش سوریه با تروریست های مسلح بوده و درگیری‌های مشابهی نیز از منطقه "البریج"، در محور شمال شرقی شهر حلب گزارش شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد