احتمال حمله به عربستان در شروع کار شاه جدید

دوشنبه 6 بهمن 1393
22:49
احتمال حمله به عربستان در شروع کار شاه جدید العالم - وزارت کشور سعودی چهار روز پس از آغاز به کار پادشاه جدید ، از کشف طرحی بزرگ برای حمله تروریستی به عربستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه واشنگتن پست به نقل از "منصور الترکی" سخنگوی وزارت کشور عربستان گفت: تروریست ها، عربستان را هدف قرار داده اند و در پی اجرای عملیات تروریستی بزرگی در کشور ما هستند.

به نوشته واشنگتن پست، مقام های آل سعود پیش بینی می کنند عربستان با حملات بیشتری از سوی تقریبا 2 هزار و 200 تروریست سعودی روبرو خواهد شد که برای نبرد به همراه داعش به عراق و سوریه رفته اند.

علاوه بر آن، با توجه به مرز 600 مایلی این کشور با عراق، که بخش عمدۀ آن مناطق بیابانی است، احتمال دارد تروریست هایی به داخل این کشور نفوذ کرده و در پی اجرای عملیات تروریستی باشند.

این روزنامه توضیح داد که تاکنون هیچیک از پادشاهان عربستان در هنگام به قدرت رسیدن به مانند ملک سلمان با ناآرآمی و آشوب در منطقه روبرو نبوده است.

سلمان بن عبدالعزیز جمعه گذشته پس از درگذشت برادرش ملک عبدالله بر تخت شاهی تکیه زد.

عربستان همواره به عنوان یکی از حامیان و موسسان بسیاری از گروههای تروریستی در عراق ، سوریه و افغانستان معرفی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم