آغاز عملیات آزادسازی مناطقی از الانبار عراق

دوشنبه 6 بهمن 1393
23:29
آغاز عملیات آزادسازی مناطقی از الانبار عراق العالم - عملیات نظامی آزادسازی برخی از مناطق استان الانبار واقع در غرب عراق از دست گروهک تروریستی داعش آغاز شد.

به گزارش شبکه خبری العالم، منابع امنیتی عراق خاطرنشان کردند: این عملیات از امروز دوشنبه توسط ارتش عراق با مشارکت نیروهای داوطلب عشایر برای پاکسازی برخی از مناطق شهر الرمادی از لوث وجود تروریستهای داعشی شروع شده است.

درهمین حال یک مقام مسوول در عملیات الانبار با بیان اینکه نبرد میان دو طرف همچنان جریان دارد،افزود : در این عملیات جنگنده های ائتلاف حملات هوایی علیه مواضع داعش و نیروهای عراقی و عشایر مسلح حملات زمینی را برعهده گرفته اند.

نیروهای نظامی عراق ، عشایرو پیشمرگه های کرد در هفته های گذشته به پیروزی های قابل توجهی در نبرد با تروریست های داعش دست یافته اند و چندین منطقه مهم و استراتژیک از دست داعشی ها خارج شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند


وال استریت ژورنال یکی دیگر از دروغ های ترامپ را رو کرد


بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز