تلویزیون رژیم صهیونیستی:

بهای عملیات قنیطره برای اسراییل سنگین بود

چهارشنبه 8 بهمن 1393
17:01
بهای عملیات قنیطره برای اسراییل سنگین بود به دنبال عملیات حزب الله لبنان و هدف قرار دادن ستونی از نظامیان صهیونیست به تلافی حمله به نیروهای حزب الله در منطقه قنیطره سوریه، شبكه ده تلويزيون رژيم صهيونيستي اعلام کرد که بهاي عمليات قنيطره برای اسراییل بسيار سنگين بود.

اسارت یک نظامی صهیونیست
به گزارش العالم، همچنین خبرگزاري لبنان از احتمال اسارت يك نظامي صهيونيست درعمليات حزب الله علیه ستونی از نظامیان صهیونیست در شبعا خبر داد اما دیگر منابع لبنانی این خبر را نفی کردند.
خبرها حاکی است که مسوولان ارتش رژيم اسرایيل نشستي فوق العاده با هدف بررسي اوضاع در شمال فلسطين اشغالي برگزار مي كنند.
شهرداري صفد در فلسطين اشغالي نیز پناهگاه ها را به روي اهالي باز كرد.

خطرناک ترین عملیات علیه رژیم صهیونیستی
رسانه هاي اسرایيلي نیز اعلام کردند که عمليات امروز، خطرناك ترين عملياتي است كه اسرایيل از زمان جنگ دوم لبنان با آن روبرو شده است.
فرار گسترده شهرک نشینان
خبرنگار العالم نیز از فرار گسترده شهرك نشينان به مركز و جنوب فلسطين اشغالي از زمان حمله رژیم صهیونیستی به نیروهای حزب الله در منطقه قنيطره سوریه از ترس حملات تلافی جویانه حزب الله خبر داد.
در همین حال شبكه دوم تلويزيون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش اسرایيل خود را براي احتمال گسترش درگيري ها در شمال آماده مي كند.

0% ...

آخرین اخبار

فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است


کنایه غریب آبادی به سکوت گروسی برابر تجاوز نظامی به ایران


گزارش العالم از عملیات استشهادی در فلسطین اشغالی/ یک شهرک نشین کشته شد+ فیلم


دفتر نتانیاهو: ارتش اسرائیل حمله‌ به ضاحیه جنوبی بیروت را آغاز کرد


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت + فیلم


پنتاگون هشدار ضدجاسوسی درباره اسرائیل را به بالاترین سطح افزایش داد


نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس


وزیر کشور: هدفگذاری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان عملیاتی می‌شود


هلاکت 4 تروریست در سراوان؛ یک مدافع امنیت به شهادت رسید