پدری که انتقام پسرش را از داعش گرفت

يکشنبه 12 بهمن 1393
18:51
پدری که انتقام پسرش را از داعش گرفت عناصر گروه تروریستی داعش، یک شهروند عراقی را در مرکز تکریت اعدام کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منبعی در پلیس استانداری صلاح الدین خبر داد که یکی از ساکنان تکریت به نام "باسل رمضان التکریتی" به تنهایی به مرکز ایست بازرسی داعش در مرکز تکریت حمله کرد و با کلاشینکوف خود، هفت تن از تروریست های داعش را به هلاکت رساند و انتقام پسرش "احمد" را از تروریست های داعش گرفت.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، به شبکه السومریه گفت: عناصر داعش، التکریتی را تعقیب کردند و سرانجام او را به ضرب گلوله به قتل رساندند.

تروریست های داعش، پیش از این، هشت تن از مردم تکریت را اعدام کرده بودند که یکی از آن ها "احمد باسل رمضان التکریتی" بود.

این چندمین بار است که داعش، به سبب کشتن مردم هدف حملات انتقامجویانۀ عشایر قرار می گیرد، اما باسل رمضان التکریتی نخستین شخصی است که به تنهایی، از عناصر داعش انتقام می گیرد.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد