امان: واکنش اردنی‌ها تکان دهنده خواهد بود

سه شنبه 14 بهمن 1393
22:51
امان: واکنش اردنی‌ها تکان دهنده خواهد بود دولت اردن در واکنش به اقدام گروه تروریستی داعش در سوزاندن خلبان اسیر اردنی، تأکید کرد که پاسخ اردنی ها تکان‌دهنده و قوی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد المؤمنی" وزیر مشاور دولت در امور رسانه به تلویزیون رسمی اردن گفت: کسی که در پاسخ قاطعانه، تکان‌دهنده و قوی اردن تردید داشت؛ خواهد فهمید که خشم اردنی ها صفوف آنان را در خواهد نوردید.
المؤمنی اظهار داشت: هرکسی که در وحشی گری گروه تروریستی داعش تردید داشت، این (سوزاندن خلبان اردنی) دلیلی برای اثبات این امر است؛ و هر کسی که فکر می کرد آنان مسلمان هستند این دلیلی برای رد این ادعا است؛  هرکسی هم که در وحدت اردنی ها در مقابله با این شر تردید داشته است، دلیل آن را نشان خواهیم داد.
وی خاطرنشان کرد: خلبان معاذ الکساسبه فقط عضو یک عشیره و یا از اهالی یک استان نبود؛ بلکه او فرزند همه اردنی ها است.
گروه تروریستی داعش روز سه شنبه فیلمی را از زنده سوزاندن معاذ الکساسبه منتشر کرد.
اردن بلافاصله پس از انتشار این فیلم، اعلام کرد که الکساسبه یک ماه قبل کشته شده بود.
سخنگوی ارتش اردن نیز اعلام کرد که از قاتلان انتقام خواهد گرفت و خون این خلبان، به هدر نخواهد رفت.

یک منبع امنیتی در اردن نیز تأکید کرد، روز چهارشنبه "ساجده الریشاوی" که داعش مبادله او را با خلبان اسیر اردنی خواستار شده بود، اعدام خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها


عطر شهادت دوباره در فضای میناب پیچید +فیلم


پایگاه های آمریکا در منطقه زیر رگبار حملات پهپادی ارتش


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.