آخرین درخواست دو تروریست قبل از اعدام در اردن

چهارشنبه 15 بهمن 1393
13:57
آخرین درخواست دو تروریست قبل از اعدام در اردن سایت خبری "عمون" گزارشی را از اخرین لحظات زندگی "ساجده الریشاوی" و "زیاد الکربولی" قبل از اعدام منتشر کرد؛ این دو نفر ساعاتی پس از انتشار فیلم سوزاندن خلبان اردنی، اعدام شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این سایت اردنی تأکید کرد: دو تن از اعضای داعش که مقامات اردن بامداد امروز آنها را اعدام کردند، خواستار تحویل اموالشان به خانواده خود شدند.
منابع آگاه اعلام کردند که حکم اعدام ساجده الریشاوی و زیاد الکربولی بامداد امروز (چهارشنبه) بین ساعت 4.5 تا 5 بامداد و در سالن اعدام در زندان سواقه واقع در 70 کیلومتری جنوب امان و با حضور مسؤولان اردنی اجرا شد.

سایت "عمون" خاطرنشان کرد، ابتدا الکربولی اعدام شد و پیش از اعدام در پاسخ قاضی که از درخصوص وصیتش پرسد پاسخ داد سلام من را به پدر و مادر برسانید و اموالی را که در اختیار دارید، به آنها منتقل کنید.
الریشاوی در مقابل سؤال قاضی هیچ پاسخی نداد، و فقط به این سوال که تمایل دارد اموالی که در اختیار دارد به خانواده اش برسد پاسخ مثبت داد.
به نوشته پایگاه عمون الریشاوی ساعت دو بامداد با تدابیر شدید امنیتی از زندان زنان "الجویده" به زندان سواقه منتقل شد.

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم