سعودی ها از مقایسه شدن با داعش دلگیر شدند

چهارشنبه 15 بهمن 1393
21:39
سعودی ها از مقایسه شدن با داعش دلگیر شدند العالم - عربستان ، مقایسه میان نحوه اجرای مجازات اعدام دراین کشور با اجرای این مجازات از سوی گروه تروریستی داعش را نادرست دانست.

به نوشته روزنامه آمریکایی " دی ویک "  The week"، " منصور الترکی " سخنگوی وزارت کشوسعودی در واکنش به مقایسه نحوه مجازات اعدام در عربستان و داعش که توسط برخی روزنامه ها و سایت های خبری مطرح شد، گفت : اختلاف زیادی میان مجازات اعدام درعربستان با مجازات اعدامی که عناصر داعش اجرا میکنند، وجود دارد ؛ علی رغم اینکه هر دوی آن ها از شیوه گردن زدن به هنگام مجازات اعدام استفاده می کنند.

الترکی  درمصاحبه ای که شبکه تلویزیونی" ان .بی. سی " آمریکا دیروز آنرا پخش کرد، افزود: " کشتن افراد بدون وجود سیستم قضایی مبتنی بر عدالت، جنایت به شمار می رود و این وضعیت در مناطق تحت سلطه داعش حاکم است ؛ چرا که داعش روشی مشروع برای کشتن مردم ندارد و تفاوت میان دو نوع شیوه قتل واضح است".

وی تصریح کرد عربستان مجازات اعدام را براساس حکم قضایی اجرا می کند، درنتیجه این حکم ، ظلم به هیچ فردی نیست اما مساله درباره گروه تروریستی داعش تفاوت می کند، زیرا این گروه، هیچ وسیله مشروعی دراختیار ندارد که با استناد به آن به قتل اقدام کند.

سخنگوی وزارت کشور عربستان اظهار داشت " وقتی مجازات اعدام را در عربستان اجرا می کنیم، مجری حکم و دستوری هستیم که دادگاه صادرمی کند، نه اینکه قتل بر اساس تصمیمات ظالمانه باشد".

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند