قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر

شنبه 30 خرداد 1405
22:35
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر "سید محسن نقوی" وزیر کشور پاکستان که در رأس هیأتی به تهران سفر کرده است، با "مسعود پزشکیان" رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران

"پزشکیان" با قدردانی از نقش سازنده پاکستان در حمایت از روندهای دیپلماتیک منجر به توافق آتش‌بس و پایان جنگ، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای توسعه و تعمیق همکاری‌های همه‌جانبه با اسلام‌آباد تأکید کرد.

رئیس جمهور کشورمان در این دیدار ضمن قدردانی از رویکرد برادرانه، مسئولانه و متعهدانه دولت پاکستان در حمایت از گفت‌وگوها و تلاش‌های دیپلماتیک منجر به توافق آتش‌بس و پایان جنگ، نقش اسلام‌آباد را در پشتیبانی از مسیر دیپلماسی و کمک به تثبیت نتایج مذاکرات مؤثر و سازنده توصیف کرد.

ایشان همچنین با اشاره به اراده جدی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با پاکستان در همه حوزه‌های مورد علاقه دو کشور، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده موجود برای توسعه همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد.

در این دیدار مقرر شد هیأتی عالی‌رتبه به سرپرستی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران و با حضور وزرای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی به پاکستان سفر کند تا زمینه‌های توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و سایر حوزه‌های مشترک را بررسی و پیگیری کند.

وزیر کشور پاکستان نیز در این دیدار با استقبال از توافق آتش‌بس و پایان جنگ، از تلاش‌ها و تدابیر دیپلماتیک مسئولان جمهوری اسلامی ایران در مدیریت روندهای سیاسی و دیپلماتیک قدردانی کرد.

سید محسن نقوی همچنین از نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمایت از روندهای دیپلماتیک و کمک به پایان بحران و برقراری آتش‌بس تقدیر کرد.

وی با تأکید بر اهمیت راهبردی روابط تهران و اسلام‌آباد، اظهار داشت: دولت پاکستان مصمم است سطح همکاری‌های دوجانبه را در تمامی عرصه‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی و تجاری، به شکل قابل توجهی افزایش دهد.

وزیر کشور پاکستان همچنین از آغاز به کار سفیر جدید این کشور در تهران با مأموریت ویژه توسعه مناسبات اقتصادی، تجاری و راهبردی میان دو کشور خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

پیامی که از نبودن یک قاب مشترک در تفاهمنامه ایران و آمریکا مخابره شد


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد