سران داعش چگونه از دیالی به کرکوک فرار کردند؟

پنج‌شنبه 16 بهمن 1393
14:54
سران داعش چگونه از دیالی به کرکوک فرار کردند؟ کمیته امنیتی استان دیاله در شرق عراق از فرار عناصر و سران ارشد گروه تروریستی داعش در قالب پناهنده به استان کرکوک خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته امنیتی استان دیاله در شرق عراق فاش کرد که گروه تروریستی داعش تشکیلات پیشرفته جعل اسناد در اختیار دارد که با کمک آن نیروهای خود را در قالب پناهنده از دیاله به استان کرکوک و منطقه کردستان منتقل می کند.

"صادق الحسینی" رئیس کمیته امنیتی شورای استان دیاله امروز پنج شنبه، اعلام کرد: داعش، دارای تشکیلات پیشرفته جعل اسناد و مدارک شناسایی است که برخی از این اسناد و مدارک در چند ماه گذشته درپی بازپس گیری مناطق تحت تصرف داعش به دست آمده است.

الحسینی در گفت وگو با السومریه نیوز خاطرنشان کرد: فرماندهان و نیروهای داعش، با اسناد و مدارک جعلی توانسته اند از استان دیاله به استان کرکوک و منطقه کردستان عراق فرار کنند.

به گفته الحسینی، فرماندهان و نیروهای داعش برای ورود به استان های مختلف عراق خصوصاً کرکوک و استان های سه گانه منطقه کردستان، اسناد و مدارکی را به نام خود و به عنوان پناهنده جعل می کنند.

ارتش عراق پس از چند ماه درگیری های سنگین توانست همه مناطقی را که داعش در استان دیاله تصرف کرده بود، آزاد کند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران


سپاه: ۶ موشک در آسمان قزوین منهدم شد


ارتش پاکستان طرف های درگیر در خاورمیانه را به خویشتنداری و گفت وگو دعوت کرد 


قیمت نفت پس از تجاوزات آمریکا به خارک افزایش یافت


تأکید مصر، عراق، استرالیا، ژاپن و پرتغال بر کاهش تنش در منطقه


ادعای ونس در مورد مذاکرات فشرده در مورد ایران در ساعات آینده


قطر: در میانجی‌گری مشارکت مستقیم نداریم؛ حمله به زیرساخت‌ها و انرژی قابل قبول نیست