خلبان اردنی، گرسنه سوزانده شد

پنج‌شنبه 16 بهمن 1393
20:23
خلبان اردنی، گرسنه سوزانده شد منابع آگاه فاش کردند که داعش، پیش از سوزاندن خلبان اردنی، او را به مدت 5 روز گرسنه نگه داشته بودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آگاه، تاکید کردند که سران ارشد شرعی داعش، دستور داده بودند خلبان اردنی، گرسنه سوزانده شود.
این منابع که روزنامه لبنانی الاخبار، نام آن ها را فاش نکرده است، خاطر نشان کردند که اعدام "معاذ الکساسبه" در اوایل ماه گذشته میلادی در ساختمانِ مجاور ساختمانِ پلیس سیاسی در شهر رقه صورت گرفت.
به گفته این منابع، انتخاب این مکان برای سوزاندن خلبان اردنی به این دلیل بود که در این محل، 25 تن از عناصر داعش، پیش از اسارت الکساسبه، در حمله هوایی جنگنده های ائتلاف بین المللی، به هلاکت رسیده بودند.
در صورتی که این اطلاعات درست باشد، با توجه به این که اسارت الکساسبه در تاریخ 24 دسامبر پس از سقوط جنگنده اش در نزدیکی شهر الرقه صورت گرفت، اعدام وی همانطورکه دولت اردن اعلام کرده، در مدت بسیار کوتاهی پس از اسارت صورت گرفته است.

26

0% ...

آخرین اخبار

مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است


نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست


عراقچی: از نقش سازنده اسلام آباد در تعاملات با آمریکا تقدیر می‌کنیم


سفر نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت به "مدینه منوره" در عربستان


روایت فیلم "پزشک آمریکائی” از غزه، در خود آمریکا هالیوود و رسانه های غربی را شوک زده کرد


نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد