هلاکت 152 نفر از عناصر داعش در عراق و سوریه

جمعه 17 بهمن 1393
23:09
هلاکت 152 نفر از عناصر داعش در عراق و سوریه نیروهای امنیتی عراق و یگان های کرد در منطقه عین العرب سوریه در عملیات جداگانه خود توانستند 152 نفر از عناصر گروه تروریستی داعش را در این دو کشور به هلاکت برسانند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از السومریه نیوز، در درگيري ميان عناصر گروه تروريستي داعش با يگان هاي كرد درمنطقه " قره موع " در ريف شهر عين العرب در مرز سوريه با ترکیه، 11 نفر از عناصر اين گروه به هلاكت رسيدند و يكی از اتباع مسلح تركيه نیز اسير شد. 3 نفر ديگر از آنان توانستند فرار كرده و خود را تسليم يگان مرزي تركيه كردند.

در همین حال، وزارت كشور عراق روز جمعه از كشته شدن 25 نفر از عناصر گروه داعش و خنثي شدن 20 بمب در استان هاي الانبار و صلاح الدين خبر داد.

" سعد معن " سخنگوي وزارت كشور عراق روز جمعه در بيانيه اي اعلام كرد: نيروهاي واكنش سريع وزارت كشور درعمليات خود موفق شدند که 25 تروريست داعش را به هلاکت برسانند و 20 بمب را در مناطق بيجي و الحوز در استان هاي صلاح الدين و الانبار خنثي كنند.

يك منبع در فرماندهي پليس استان صلاح الدين نيز گفت: بيش از 40 نفر از عناصر داعش در حملات جنگنده هاي ائتلاف ضد داعش در شمال تكريت كشته شدند و نيروهاي امنيتي، پل هيونداي در جنوب منطقه بيجي را به کنترل خود درآوردند.

منبع ياد شده افزود: جنگنده هاي ائتلاف جمعه شب برخي از مواضع وابسته به داعش را در مناطق السكك، العصري و الصناعي در مركز منطقه بيجي و نيزمنطقه الصينيه در غرب بيجي (40 كيلومتري شمال تكريت) بمباران كردند كه بر اثر آن بيش از 40 نفر از عناصر اين گروه به هلاكت رسيدند و ده دستگاه خودروي متعلق به آنان و 8 منزل سكونت آنان منهدم شد.

اين منبع همچنين اعلام كرد: نيروهاي تحت فرماندهي عمليات صلاح الدين و فرماندهي پليس صلاح الدين و نيروهاي واكنش سريع با پشتيباني نيروهاي داوطلب مردمي توانستند خود را به تقاطع پل هيونداي در نزديك منطقه صنعتي در جنوب بيجي برسانند.

0% ...

آخرین اخبار

مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت