هلاکت چند تروریست سعودی در یمن و سوریه

يکشنبه 19 بهمن 1393
08:52
هلاکت چند تروریست سعودی در یمن و سوریه طی روزهای اخیر، چندین تروریست سعودی در یمن و سوریه به ویژه شهر "عین العرب" نزدیک مرز ترکیه به هلاکت رسیده اند. "عثمان الغامدی" عضو ارشد گروه انصار الشریعه – شاخه القاعده در یمن – از جمله این تروریست های عربستانی است.

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه سعودی "الحیات" چاپ لندن در گزارشی تأکید کرد؛ "الغامدی" معروف به "حذیفه " فردی تحت تعقیب بود و "انصار الشریعه" در شبکه های اجتماعی هلاکت وی را تأیید و اعلام کرد که در حمله هوایی به خودرویش به همراه چند نفر دیگر به هلاکت رسید. 
یک تروریست عربستانی دیگر به نام "سلطان العتیبی" نیز در شهر عین العرب در مرز سوریه با ترکیه از پا درآمد.

پدر سلطان به نام جفین نیز سال 2014 در سوریه به هلاکت رسیده بود .
سلطان معروف به "خطاب" بود و پدر و برادر بزرگش به نام عمر دو سال قبل به داعش در سوریه ملحق شده بودند.
دو تروریست عربستانی دیگر به نام "حمد المطیری" معروف به "ابوعمر الشلاحی" و "محمد الدغیری" معروف به "ابواحمد الغریب" در حملات هوایی چند روز گذشته در شهر عین العرب به هلاکت رسیدند.
"الدغیری" یکی از سرکردگان تروریست های فعال در عین العرب بود و خود را برای اجرای حمله ای انتحاری آماده می کرد ولی قبل از اجرای نقشه خود از پا در آمد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید