500 خانواده عراقی به محاصره داعش درآمدند

جمعه 24 بهمن 1393
18:16
500 خانواده عراقی به محاصره داعش درآمدند رئیس یکی از عشایر استان الانبار امروز جمعه از به محاصره درآمدن 500 خانواده در غرب منطقه البغدادی در غرب شهر الرمادی توسط گروه تروریستی داعش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ نعیم الکعود رییس عشیره البونمر در گفت وگو با السومریه نیوز هشدار داد: گروه داعش تهدید کرده است که اعضای این خانواده ها را به اتهام کمک به نیروهای امنیتی عراق خواهد کشت.

الکعود گفت: عناصر گروه تروریستی داعش دیروز پس از حمله از چند محور به منطقه البغدادی در 90 کیلومتری غرب الرمادی، امروز تقریبا 500 خانوار ساکن در مجتمع مسکونی غرب منطقه را به محاصره خود درآورده است.

وی افزود: عشایر الانبار به ویژه عشیره آلبونمر بیم آن دارند که این خانواده ها توسط داعش به قتل برسند.

الکعود از مقامات دولتی در بغداد و الانبار خواست تا برای نجات جان این خانواده ها دست به کار شوند و در جهت شکستن حلقه محاصره آنان تلاش کنند.

صهیب الراوی استاندار الانبار امروز جمعه تاکید کرد: نیروهای امنیتی و افراد عشایر بر تمامی مناطق البغدادی به استثنای منطقه الناحیه که دیروز گروه تروریستی داعش بر آن تسلط یافت، کنترل دارند. 

وی خاطرنشان کرد: استحکامات نظامی به منظور پشتیبانی از نیروهای امنیتی مستقر در اطراف الناحیه دیروز به پایگاه نظامی عین الاسد رسید.

در همین راستا، نیروهای امنیتی امروز جمعه موفق شدند؛ هشت عامل انتحاری را که کمربند انفجاری به خود بسته بودند و قصد نفوذ به پایگاه عین الاسد را داشتند، به قتل برسانند

داعش دیروز پنجشنبه حمله گسترده ای علیه منطقه البغدادی انجام دادند و درگیری های شدید میان نیروهای امنیتی و عناصر تروریست روی داده است. 

0% ...

آخرین اخبار

آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم