خاخام يهودی مخفيانه از زنان تصویر می گرفت

شنبه 2 اسفند 1393
14:33
خاخام يهودی مخفيانه از زنان تصویر می گرفت یک خاخام سرشناس در آمریکا اعتراف کرد از بدن برهنه زنان هنگام انجام آیین های مذهبی در استخر معبدی که سرپرستی آنرا بر عهده داشته، تصویر برداری می کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارش ها حاکی از این است که «پاری فریندل» خاخام شصت و سه ساله یهودی از 150 زن در اتاق تعویض لباس آنها در معبد یهودیان ارتدکس در واشنگتن مخفیانه فیلمبرداری می کرد.
بر اساس گزارش های موجود، تصویر زنان هنگام انجام آنچه به اصطلاح آیین های پاکیزگی یهودیان در استخر معبد نامیده می شود، برداشته می شد.
پس از اعتراف فرویندل به تصویر برداری از 52 زن عریان و نیمه عریان، به درخواست دادستانی بازداشت شد.
فرویندل قبل از بازداشت در اکتبر گذشته به مدت بیست و پنج سال مسؤولیت معبد«کیشیر اسرائیل» در جورج تاون را بر عهده داشت.
بعد از اینکه یکی از کارگران استخر، ماجرای دوربین مخفی را فاش کرد، پلیس این خاخام را دستگیر کرد.
فرویندل از معبد ارتدکس که در یکی از نواحی مرفه نشین واشنگتن واقع است و «جاک لو» وزیر سابق خزانه داری آمریکا و «جو لیبرمن» سناتور سابق آمریکایی از بازدید کنندگان آن هستند، اخراج شد.
اسناد و مدارک تحقیقاتی در دادگاه نشان داد که فرویندل دوربین را در (ساعت و رادیو) دیجیتال در اتاق تعویض لباس و استحمام کار گذاشته بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید