خبر فوری:

عناصر داعش به جنون جنسی مبتلا هستند

سه شنبه 5 اسفند 1393
22:39
عناصر داعش به جنون جنسی مبتلا هستند یکی از فعالان افشا کنندۀ جنایت‌های داعش در رقه، تأکید کرد که عناصر داعش، به انحرافات شدید اخلاقی و جنون جنسی مبتلا هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ابوابراهیم الرقاوی که از پایه گذاران گروه "رقه، در سکوت سربریده می شود" است و در زمینه افشای جنایت های داعش در شهر رقه فعالیت می کند، به شبکه سی.ان.ان گفت: برخی از عناصر داعش، دو یا چند همسر دارند، با این حال در تلاش برای به دست آوردن کنیز از میان دختران ایزدی هستند.

الرقاوی تصریح کرد: رقه، به زندانی بزرگ برای زنان زیر 45 سال تبدیل شده است و عناصر داعش به آن ها اجازه خروج از شهر نمی دهند.

این فعال سوری فاش کرد که در شهر رقه، 270 دختر خردسال وجود دارند که به زور و اجبار، به ازدواج به عناصر داعش واداشته شده اند.

الرقاوی درباره انگیزه اش از فعالیت در گروه "رقه در سکوت سر بریده می شود"، گفت: من زندگی ام را از دست داده ام، هیچ آینده ای ندارم. هیچ چیزی ندارم و هیچ نمی خواهم، نه من و نه شهرم هیچ چیز نداریم. من دنبال شهرت نیستم، ما فقط تلاش داریم شهرمان را آزاد کنیم.. طی دو ماه گذشته دستکم 40 نفر در رقه به بهانه های مختلف کشته شده اند. برای اعدام افراد، دلایل مختلفی وجود دارد، اگر کسی به ارتش آزاد بپیوندد، یا همجنس باز باشد یا به کشتن کسی دیگر متهم شود، کشته می شود. در رقه، فعالیت حقوقی و سیاسی به مثابه حرکت به سمت مرگ است.

26

0% ...

آخرین اخبار

شهادت ۸ نیروی ارتش در حملات بامداد ارتش آمریکا


تشییع امام شهید؛ شکست قمار واشنگتن و نمایش قدرت مقاومت


مراسم تشییع پیکر قائد شهید ایران در عراق در قاب رسانه‌های جهان


ایران از مدیریت تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهد کرد


ببینید|قاب‌هایی از دیدار رهبر شهید انقلاب با چهره‌های برجسته سینمای ایران


ولایتی: حتما به ماجراجویی‌ها پاسخ فوری داده می‌شود


ترامپ: موضوع تغییر نظام در ایران مطرح نیست!


مشارکت بیش از ۲.۵ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در نجف


پیکر رهبر شهید انقلاب وارد کربلای معلی شد


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه؛ شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته