کتابچه داعش در اينترنت، انگلیس را مشغول کرده است

شنبه 9 اسفند 1393
12:41
کتابچه داعش در اينترنت، انگلیس را مشغول کرده است پليس انگليس در تلاش برای حذف کتابچه دستور العمل و راهنماي چگونگی پيوستن به گروه تروريستی داعش در اينترنت است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم؛ روزنامه انگلیسی گاردین روز شنبه تأکید کرد، پلیس این کشور تلاش می کند کتابچه منتشر شده گروه داعش در اینترنت را که حاوی توصیه و راهنمایی درخصوص چگونگی پیوستن به این گروه است، حذف کند.
منبع در پلیس مبارزه با تروریسم به روزنامه گاردین گفت: آنها در تلاش برای حذف این کتابچه 50 صحفه‌ای از پایگاه های اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی در اینترنت هستند و توانسته‌اند این کتابچه راهنما را از برخی پایگاه‌ها پاک کنند.
این کتابچه راهنما حاوی اطلاعات درباره لوازمی است که هر فرد خواهان پیوستن به گروه داعش باید با خود همراه بیاورد. این اطلاعات همچنین درباره لزوم سفر با هواپیما به استان شانلی اورفه در مرز ترکیه با سوریه و اطلاع ندادن تمایل خود برای سفر به سوریه حتی به اعضای خانواده است.
این کتابچه همچنین به افراد خواهان پیوستن به گروه داعش توصیه می کند که بلیط هواپیما را برای جلوگیری از مظنون شدن نیروهای امنیتی به آنها به طور رفت و برگشت بگیرند.
داعش در این کتابچه مدعی عدم هرگونه همکاری خود با مسوولان ترکیه شده و به طرفدارانش می گوید که به خوبی درک کنند که دستگاه اطلاعاتی ترکیه به هیچ وجه دوست داعش نیست و هر فرد مظنون به وابستگی به این گروه را بازداشت می کند.
این کتابچه همچنین توصیه می کند که طرفدارانش همواره درقالب گردشگر و با وسایل مسافرتی و وسایل شخصی سفر کنند.
دولت انگلیس براین باور است که حدود 600 شهروند انگلیسی برای جنگ به سوریه و عراق رفته اند. پلیس سال گذشته 150 فرد مظنون را در این ارتباط بازداشت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز


دستگیری تعداد ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی


درگیری لفظی ترامپ و هگست بر سر بحران مهمات و درگیری با ایران


۲ نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند


هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان