خبرنگار العالم در سوریه گزارش داد:

تلاش ارتش سوریه برای قطع ارتباط تروریستها با اسرائیل

شنبه 9 اسفند 1393
15:06
تلاش ارتش سوریه برای قطع ارتباط تروریستها با اسرائیل دمشق (العالم) ـ ارتش سوریه در تلاش است راه های کمک رسانی به گروه های مسلحی که با کمک رژیم صهیونیستی از داخل فلسطین اشغالی وارد سوریه می شوند، قطع کند.

"حسام زیدان" خبرنگار شبکه العالم گزارش داد: ارتش سوریه در عملیاتی که بامداد امروز، شنبه، در بخش جنوبی سوریه و به ویژه پس از موفقیت های روز گذشته و تسلط بر دو روستای الهباریه و تل قریر انجام داد، توانست منطقه حمرین و خربه سلطانه در حومه شهر درعا را آزاد کند.

وی خاطرنشان کرد، عملیات ارتش در بخش جنوب غربی حومه درعا و پس از تسلط بر روستای الهباریه انجام شد. ارتش توانست مواضع عناصر مسلح را در این منطقه هدف قرار دهد و زمینه را برای ورود نیروها به روستای خربه سلطانه واقع در غرب دیرالعدس فراهم کند.
خبرنگار العالم خاطرنشان کرد: عملیات در مساحتی چند کلیومتری تا روستای تل قرین مشرف بر روستای راهبردی کفر ناسج ادامه یافت. این منطقه یکی از مهم ترین پایگاه های عناصر مسلح به شمار می رفت.
به گزارش خبرنگار العالم، این عملیات با هدف قطع راه های امداد و کمک رسانی به گروه های مسلحی که از داخل فلسطین اشغالی وارد سوریه می شوند، صورت گرفت. همچنین، هدف این عملیات جلوگیری از تردد افراد مسلح از بین استان درعا و القنیره و نیز حومه دمشق و جلوگیری از ورود محموله های کمک رسانی به عناصر مسلح محاصره شده در غوطه شرقی صورت گرفت.
وی افزود: همزمان با این موفقیت ها، ارتش در منطقه تل جموع واقع در جنوب شرق السویدا در نزدیکی منطقه سلخط نیز پیروزی هایی کسب کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به دنبال پیروزی در کوبا برای لاپوشانی شکست در ایران است


فراکسیون مقاومت لبنان: تحریم‌های آمریکا تجاوز آشکار به حاکمیت لبنان است


«سلام گرینلند!»؛ ترامپ طمع ورزی آمریکا را بی‌پرده فریاد زد


زیاده‌خواهی آمریکا؛ عامل شکست مجدد کنفرانس «NPT»


انفجار در معدن زغال‌سنگ چین با ۸۲ کشته + فیلم


واکنش متفاوت آمریکا و چین به حمله اوکراین به غیرنظامیان در روسیه


باراک: بعد از ۲ سال و نیم جنگ حماس، حزب‌الله و ایران شکست نخورده‌اند


اذعان تل‌آویو به عملیات موفق حزب‌الله و زخمی شدن ۱۲ صهیونیست


افشاگری‌های تکان‌دهنده؛ تجاوز نظامیان صهیونیست به فعالان بین‌المللی


سناریوهای جدید نیروهای مسلح ایران برای هرگونه حماقت احتمالی دشمن