افکار ابن تیمیه و عبدالوهاب؛ پایه تفکرات تروریستی

شنبه 9 اسفند 1393
18:45
افکار ابن تیمیه و عبدالوهاب؛ پایه تفکرات تروریستی العالم - پژوهشگر امور جنبش های اسلامی گفت: دشمنی داعش و گروه های تکفیری با علم و فرهنگ و نمادهای آن آشکار بوده و اساس تفکرات تروریستی آنان بر آراء و نظرات عبدالوهاب و ابن تیمیه قراردارد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ماهر فرغلی" در گفت و گو با پایگاه اینترنتی "صدی البلد" افزود: گروه های مزبور با تمام فرهنگ های معاصر، علم و ادبا مخالف بوده و فقط کتاب های ابن تیمیه و محمد عبدالوهاب را قبول دارند لذا غیر از آن را حرام می دانند، همچنین فرهنگ آنان سلفی است.

وی بیان کرد : آنان مطابق اندیشه وهابی و ابن تیمیه معتقدند مجسمه و تصویر حرام است و یابد منهدم شود.

ماهر ادامه داد: مشکل آنان، اندیشه وهابی است که برای مقابله با این فرهنگ ها به آن تکیه کرده و معتقدند فرهنگ های دیگر منکر است و باید دفن شود.

تروریست های داعش مانند اسلافشان تاتار اقدام به نابودی فرهنگ و آثار باستانی شهر "موصل" نموده، بسیاری از مجسمه های این شهر عراقی را نابود کردند و کتاب های علمی را سوزاندند.

0% ...

آخرین اخبار

بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر