زنجیره انسانی بحرینی‌ها در اطراف مسجد ویران شده

يکشنبه 10 اسفند 1393
13:05
زنجیره انسانی بحرینی‌ها در اطراف مسجد ویران شده شهروندان بحرینی با تشکیل زنجیره انسانی در یکی از مساجد تخریب شده، آزادی زندانیان سیاسی را خواستار شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شماری از نمازگزاران بحرینی روز شنبه پس از اقامه نماز ظهر و عصر در یکی از مساجد تخریب شده، با تشکیل زنجیره انسانی، خواهان آزادی شیخ علی سلمان، دبیر کل جمعیت وفاق و همه زندانیان سیاسی شدند؛ شرکت کنندگان در این فعالیت همچنین محاکمه ظالمانه تعدادی از جوانان بحرینی و صدور حکم اعدام برای آنان را محکوم کردند.

انقلاب محراب
شماری از شهروندان بحرینی روز شنبه در قالب تجمعات "انقلاب محراب" برای دفاع از مساجد تخریب شده که ائتلاف جوانان 14 فوریه برای آن فرا خوان داده بود، در برخی از مساجد که سال 2011 به دنبال اعلام "وضعیت فوق العاده" تخریب شد، نماز ظهر و عصر به جا آوردند.
نمازگزاران در مساجد عین رستان درمنطقه عالی و العلویات در الزنج تجمع و نماز خود را به جماعت برگزار کرده و با تاکید بر ادامه دفاع از مساجد تا پیروزی مقدسات و با تاکید بر ضرورت بازسازی مساجد تخریب شده در اماکن اصلی خود بدون تغییر محل آن، با طرح رژیم برای تغییر جایگاه برخی مساجد مخالفت کردند.

 

0% ...

آخرین اخبار

اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی


آغاز موج ۴۱ عملیات وعده صادق ۴ با موشک های سنگین خرمشهر، قدر،خیبرشکن و فتاح


ارتش: پایگاه‌های هوایی پالماخیم و عوبدا و مقر شین‌بت هدف حمله قرار گرفتند


اذعان آمریکا به ناتوانی در رهگیری موشک‌های ایرانی


بهای نفت از مرز ۱۰۰ دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی


حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم