اعتراف داگان به بحران در رژیم صهیونیستی

دوشنبه 18 اسفند 1393
15:11
اعتراف داگان به بحران در رژیم صهیونیستی رییس سابق موساد گفت: "اسرائیل" از خطرناک ترین بحران رهبری از زمان تاسیس خود رنج می برد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مئیر داگان در تظاهرات گسترده مخالفان حزب حاکم (لیکود) افزود: "من از دشمنان پیرامون اسرائیل نمی ترسم؛ ترس من از رهبران مان است."
تظاهرات 50 هزار نفری مخالفان حزب حاکم به دعوت جنبش "یک میلیون دست" با شعار "اسرائیل خواستار تغییر است" برگزار شد.
داگان در این تظاهرات از صهیونیست ها خواست با رای خود کابینه لیکود را تغییر و کابینه ای دیگر را جایگزین کنند.

وی افزود: "جنگ اخیر غزه از نظر ایجاد بازدارندگی و دستاورد سیاسی با نتیجه صفر پایان یافت."
داگان افزود: "6 سال است که نتانیاهو نخست وزیر است و در این 6 سال اسرائیل بیش از هر زمان دیگری در جا زده است؛ نتانیاهودر 6 سال گذشته هیچ اقدام واقعی برای تغییر وضعیت منطقه یا ایجاد آینده ای بهتر انجام نداده است."
رئیس سابق موساد با اذعان به اینکه شهرک نشینان صهیونیست یک تابستان کامل را در پناهگاه ها به سر بردند، خاطرنشان کرد: "من کشور دو قومیتی نمی خواهم. من دولت آپارتاید نمی خواهم. من نمی خواهم بر 3 میلیون عرب حکومت کنم. من نمی خواهم در ترس و یاس و سکون بمانیم. من فکر می کنم زمان بیداری فرا رسیده است و امیدوارم که ترس و نگرانی ها از مسائلی که شبانه روز ما را تهدید می کند، پایان یابد."

0% ...

آخرین اخبار

حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد


بقایی: قالیباف با طرف‌های پاکستانی در حال گفت‌و‌گو است


شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان