دلیل آرامش گروگانهای داعش قبل از مرگ

سه شنبه 19 اسفند 1393
17:41
دلیل آرامش گروگانهای داعش قبل از مرگ یک شبکه تلویزیونی انگلیسی با فردی که می گوید شاهد قتل "کِنجی گوتو" خبرنگار ژاپنی به دست "محمد اموازی" (جان) تروریست انگلیسی بود ، مصاحبه کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این فرد که قبلا مترجم داعش بود و خود را "صالح" معرفی می کند، در مصاحبه با شبکه "اسکای نیوز" گفت: اموازی اصلی ترین جنایتکار داعش بود و به عبارت دیگر جلاد این گروه تروریستی بود.
صالح می افزاید: داعش جان را برای گفتگو با گروگان های جدید و دادن اطمینان دروغین به آنها مبنی بر اینکه امنیت جانی خواهند داشت ، استخدام کرده بود.
صالح خاطرنشان کرد: فرد نقابدار در فیلم‌های داعش همان محمد اموازی است و برای قتل گروگان های خارجی استخدام شده است .
صالح با لهجه انگلیسی ضعیف می‌گوید: من شاهد سربریدن کنجی گوتو از مسافت نسبتاً دور بودم و 3 یا 4 عضو داعش جسد گوتو را به خودرو منتقل کردند، و اموازی نیز در مسیری دیگر حرکت کرد و رفت .
این شاهد می افزاید : یک تبعه ترکیه قبل از قتل گوتو می گفت که موقعیت دوربین ها را مشخص می کرد، و محمد نیز می گفت که هر چه زودتر صحنه فیلمبرداری را آماده کنید .
صالح می گوید : همه گروگان های خارجی قبلاً با قتل نمایشی خود مواجه شده بودند و احتمالاً به همین دلیل هنگام سربریدن آرام بودند.
صالح خاطرنشان کرد: داعش از اموازی می خواست که به گروگان ها بگوید کشته نمی شوند، بلکه صحنه قتل آنها نمایشی است و گروگان‌ها میهمانان داعش هستند و این گروه تروریستی با تهیه فیلم قتل نمایشی گروگان‌ها فقط می خواهد که دولت های متبوع آنها از حمله کردن به سوریه امتناع کنند ولی من مطمئن بودم که گروگان ها کشته خواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان