افسران اردنی زندانیان بحرینی را شکنجه می‌کنند

جمعه 22 اسفند 1393
10:31
افسران اردنی زندانیان بحرینی را شکنجه می‌کنند رژیم آل خلیفه نظارت بر زندان مرکزی "جو" بازداشتگاه زندانیان سیاسی بحرین، را به افسران اردنی سپرده است.

 

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع بحرینی با اشاره به اوضاع زندان مرکزی "جو" تأکید کردند که از سرنوشت 14 تن از زندانیان در ساختمان "انزوا" پس از حمله نیروهای امنیتی به زندان در روز سه شنبه (19 اسفند ماه، دهم ماه مارس) تا کنون هیچ اطلاعی در دست نیست.

پایگاه اینترنتی مرآه البحرین گزارش داد: مدیریت زندان، بازداشت شدگان را به اداره بازجویی فرامی خواند و در آنجا آنها را مورد ضرب و شتم و شکنجه قرار می دهد.

اسامی 14 زندانی سیاسی مفقود الاثر 

بر اساس اطلاعات منتشر شده، اسامی 14 زندانی مفقودالاثر عبارتند از: سلمان إسماعيل سلمان نصيف، عبدالأمير جواد القيدوم، حسين جعفر كاظم حمزة، علي أحمد إبراهيم هارون، أحمد محمد حبيب العصفور، حسن جابر القطان، علي عادل سلطان، حسن محمد حسن الحداد، طارق عبدالودود، عبدالله حسن الساري، سلمان علي محمد الدرازي، مقداد سعيد، حسن نادر علي أكبر أسيري وحسين محمد علي محمد جناحي.

بر پایه این اطلاعات افسران اردنی با رتبه های نظامی بالا که با وزارت کشور بحرین همکاری دارند، در یورش به زندان نظارت داشتند و پس از تسلط یافتن بر اوضاع، افسر اردنی به نام ستوان "عیسی جودر" قبل از این که مدیر زندان در صحنه حضور یابد وارد عمل شد و زندانیان را در محوطه به صف کرد.

نظارت افسر اردنی بر شکنجه زندانیان سیاسی بحرینی

اطلاعات رسیده حاکی است که این افسر اردنی به واسطه تلگراف اطلاعات دریافت می کرد و به همراه سایر افسران اردنی بر شکنجه زندانیان نظارت می کرد و پس از جمع کردن زندانیان در حیات زندان آنها را به باد کتک می گرفت.

تهدید افسران اردنی به ضرب وشتم بیشتر زندانیان

بازداشت شدگان گفتند پس از فراخوانده شدن بسیاری از آنان به دفاتر بازجویی، دهها تن از ایشان در حمله به زندان مجروح شدند. افسران اردنی بازداشت شدگان را تهدید کردند که مورد ضرب و شتم بیشتری قرار خواهند گرفت و آنان پس از حوادث اخیر بر اوضاع زندان نظارت خواهند داشت. 

زندانیان وضعیت به وجود آمده را بسیار سخت توصیف و خاطرنشان کردند، آنچه که روی داد از دوران اعمال قانون حالت فوق العاده در ماه مارس 2011 شدیدتر بوده است.

آنها گفتند: پس از یورش نیروهای امنیتی به زندان آنها در معرض شکنجه و تراشیدن سر و توهین قرار دارند.  

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل