رئیس جمهور مصر: "با نتانیاهو زیاد صحبت می‌کنم"

يکشنبه 24 اسفند 1393
14:08
رئیس جمهور مصر: رئیس جمهور مصر با تأکید به پایبندی این کشور به پیمان صلح با رژیم صهیونیستی اذعان کرد که با نخست وزیر این رژیم در تماس است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالفتاح سیسی" در مصاحبه با روزنامه آمریکایی "واشنگتن پست"، با بیان اینکه "نگرانی اسرائیل" از ایران را درک می کند، خواستار اعطای فرصت به "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در مذاکره هسته ای با ایران شد.

سیسی همچنین به پایبندی کشورش به پیمان صلح با رژین صهیونیستی از زمان امضای آن تاکید کرد.

سیسی از جمله نشانه های روابط حسن همجواری میان دولت مصر و رژیم اشغالگر قدس را موافقت این رژیم با استقرار نیروهای مصری در شرق و مرکز شبه جزیره سینا دانست و گفت: این بدان معناست که شک و خصومت از طریق صلح با اسرائیل از بین رفته است و درصورت دستیابی به راه حل تشکیل دو کشور ، این شک و تردید درباره بقیه کشورهای عربی نیز از بین می رود.

رئیس جمهور مصر در پاسخ به این سوال که آیا با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی صحبت می کند،  اظهار داشت: "با نتنیاهو بسیار صحبت می کنم، فقط می خواهم از این طریق به او تاکید کنم که برقراری صلح ، معامله ای تاریخی برای وی و اسرائیل است و ما آماده کمک کردن دراین زمینه هستیم."

وی ضمن دفاع از تصمیم خود برای خرید سلاح از روسیه تأکید کرد، 50 درصد از سلاح های مصر را سلاح های ساخت روسیه تشکیل می دهد.

سیسی با اشاره به وجود " خلأ استراتژیک " در منطقه ، گفت که این وضعیت دربردارنده پیامی به آمریکا مبنی بر لزوم حمایت بیشتر از مصری ها و خواسته های آنان است.

وی بر نیاز مصر به حمایت های بیشتر از طرف آمریکا و تحرک این کشور در زمینه موضوع حقوق بشر تاکید کرد و اظهار داشت که خبرنگار استرالیایی که در شبکه الجزیره قطر فعالیت می کند، آزاد شده است و دو روزنامه نگار دیگری که با محاکمه روبرو هستند، نیز آزاد شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"