انصارالله: واشنگتن و ریاض بدنبال شکست انقلاب یمن

دوشنبه 3 فروردين 1394
10:04
انصارالله: واشنگتن و ریاض بدنبال شکست انقلاب یمن عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله ضمن هشدار درباره توطئه رژیم سعودی و آمریکا برای شکست انقلاب یمن، بر ادامه مذاکره با نیروهای سیاسی این کشور تاکید کرد.

"علی القحوم" عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله یمن در گفت وگو با شبکه خبری العالم تاکید کرد: گفت و گو میان نیروها و جریان های سیاسی یمن ادامه دارد و گامهایی برای تشکیل قوه مقننه و مجریه برداشته شده و مذاکراتی هم درباره تشکیل شورای ریاستی انجام شده است.

وی افزود: تحرکاتی از سوی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس خصوصا عربستان و همچنین آمریکا برای مانع تراشی در گفت و گوها و بازگرداندن عبدربه منصور هادی رییس جمهور مستعفی یمن، به صحنه قدرت صورت می گیرد که هدف از آن، ضربه زدن به تمام کشور و توطئه ای آشکار است که باعث می شود تا شبکهک القاعده و گروه تروریستی داعش در مناطق جنوبی یمن برای ضربه زدن به انقلاب مردمی این کشور جولان دهند و حوادث تروریستی اخیر (جنایت تروریستی علیه نمازگزاران) بهترین گواه این مدعا است.

عضو شورای سیاسی انصارالله تصریح کرد: دروازه ورود این توطئه ها منصور هادی است و امروز سعودی ها تحرکات آشکاری در زمینه سیاسی و امنیتی دارند و مثلا به شبکه القاعده پول و اسلحه می دهند.

علی القحوم خاطرنشان کرد: در بعضی از مناطق یمن، پرچم های سیاه داعش خودنمایی کرده و در عدن و تعدادی از مناطق جنوب، تحرکاتی برای غارت سازمان های دولتی و حمله به ارگان های نظامی صورت گرفته است که اینها نشان از توطئه ای آشکار برای تبدیل یمن به عراق و سوریه ای دیگر دارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت