حمایت عربستان از دخالت نظامی در یمن

سه شنبه 4 فروردين 1394
17:29
حمایت عربستان از دخالت نظامی در یمن درپی درخواست یکی از معاونان رئیس جمهور مستعفی یمن برای دخالت نظامی کشورهای شورای همکاری، وزیر خارجه عربستان تهدید کرد که به همراه همپیمانانش به یاری "عبدربه منصور هادی" خواهد شتافت و هر درخواست او را اجرا خواهند کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم،"سعود الفیصل" مدعی شد، کشورهای مزبور هر آنچه به نفع مردم یمن باشد، انجام خواهند داد و تدابیر لازم به منظور حمایت از یمن و مقابله با انصارالله اتخاذ خواهند نمود.   
این سخن پس از آن اعلام شد که "ریاض یاسین" از افراد نزدیک به عبد ربه منصور هادی، رییس جمهور مستعفی یمن گفت که وی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس مداخله نیروهای "سپر جزیره" در یمن را درخواست کرده است.
همچنین شاهزاده "محمد بن سلمان" وزیر دفاع عربستان، در دو روز گذشته از منطقه "جازان" در جنوب کشور، منطقه "الخوبه" در مرز یمن، نیروهای واکنش سریع، ایستگاه های بی سیم و پشتیبانی الکترونیک و همچنین سامانه پهپادهای (لونا) بازدید کرده است.   
وی در این بازدید با فرمانده منطقه جنوب در ارتش سعودی، فرمانده نیروی جازان و افسران بلندپایه در باره راهکارهای تقویت امکانات رزمی گفت وگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟